Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna bezdzieci

Pytanie do samotnych bezdzietnych

Polecane posty

Gość samotna bezdzieci

co jest sensem waszego życia?

Gość Samotny28l
Poszukiwanie partnerki ..

cały i jedyny plus..każdego dnia inny:) jednego dnia sensem jest wieczorne spotkanie ze znajomymi drugiego picie na umór i trzeciego kac...kazdego kolejnego jeszcze coś innego...i ciągle można zmieniać:)

Gość Niesmialy ale cwany
Ja kubue ruchac rozne pipzdy i zaliczac , to jest moj sens ! Na chuj mi bachory, torre w nocy ryczą i drogo kosztuje ich utrzymanie :P

Gość hatka
szukanie sposobu na życie wieczne! może przez wieczność uda sie znaleźc kogoś kto mnie pokocha

"zajmowanie sie soba i tym co lubie" Dokładnie tak. Zajmowanie się tym, czym chcę, a nie tym, czym muszę.

Gość mały odkrywca
"szukanie sposobu na życie wieczne! może przez wieczność uda sie znaleźc kogoś kto mnie pokocha" i to jest dobre:)

Gość samotna bezdzieci
hatka madrze napisalas ;)

Gość mały odkrywca
hatka i jak Ci idzie szukanie? Na jakim jesteś etapie?

a ja chce się w końcu zakochać i być szczęśliwa ;) i może to głupie, ale chce wyjść za mąż i urodzić dziecko, takie mam cele, przyziemne, ale najważniejsze że są :)

Gość bo trzeba miec w zyciu
pasje. Jak ktos nie ma to celem bedzie tylko i wylacznie facet i dziecko (nie, nie twierdze ze kazdy kto ma faceta i dziecko nie ma zainteresowac, twierdze ze jak ktos nie ma zainteresowac to te 2 rzeczy go bardzo pociągają :D)

Gość taka straszna egoistka
sprawianie przyjemności miłości mojego życia, czyli mnie samej ;) jestem wybitna egoistka i nie wyobrażam sobie nikogo plączącego mi się po moim życiu :) jakieś epizody romansowe może, ale nie mam mowy o jakimś poważnym związku. ja jestem sensem mojej egzystencji i inni mnie nie bardzo interesują ;)

Gość HMS..DRS..Petard
a ja chce się w końcu zakochać i być szczęśliwa i może to głupie, ale chce wyjść za mąż i urodzić dziecko, takie mam cele, przyziemne, ale najważniejsze że są Macica podpięta do płata czołowego