Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwr;lmgwolgm

dostaje smsy od kogos od kogo nie chce ich dostawac-program do blokowania prosze

Polecane posty

Gość fwr;lmgwolgm

telefon w mix plusie umowa na jeszcze 17 miesiecy numer nie do zmienienia chyba ze zglosze na policje ale nie dostaje grozb bardziej niechciane wyznania milosci;/ polaczenia zablokowalam bo w moim telefonie jest taka opcja-samsung monte wiec nie wydzwania juz ale...wciaz pisze smsy!! szlag mnie trafia prosze pomozcie

Gość EveryDayIsSayOfMyLife
nie da się ;/ tak zrobić, jedynie zadzwoń do operatora i powiedz czy da się zablokowac tak jak np numery 0700

Gość fwr;lmgwolgm
no wlasnie probowalam tego ale operator powiedzial ze musi byc zgloszenie na policje wiec lipa;/

Gość fwr;lmgwolgm
moze istnieje jakis program do blokowania?? cholera niestac mnie na zmiane numeru aktualnie i 17 doladowan:o

Gość fwr;lmgwolgm
???

Gość bnhjkolkjnhjkiol
możesz zmienić numer, a doładowania pozostaną tyle, ile ich jeszcze masz. koszt tego to 50 zł za nową SIM

Gość fwr;lmgwolgm
serio moge?? jestem w stanie nawet te 5 dych zaplacic:o skad to wiesz?? masz moze jakiegos linka??

Gość fwr;lmgwolgm
znalazlam usluga kosztuje 61 zlotych dzieki bardzo w pn lece zmienic zanim psychiczeni wysiade buzka dla ciebie

Facet nie musi Ci grozić, żebyś to na policję zgłaszała. To, co on robi nazywa się stalking, czyli zwyczajne nękanie i id niedawna jest w Polsce karane.

Gość kocia ciotka.
a po co po prostu ich nie czytaj...