Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

Jaszczureczko - dzien ok, nie narzekam. Od jutra mam urlop, wzielam sobie na te najblizsze dwa dni. Musze pare rzeczy pozalatwiac, posprzatac, zrobic zakupy itd. ;) A co takiego robilas, ze taka padnieta jestes? :P

Ja też już wróciłam. To teraz odpowiadam na zebrane wcześniej pytania: niestety, karpia nie znoszę wręcz niezależnie czy to z hodowli czy ze stawu, po prostu mi śmierdzi. Uwielbiam za to pstrąga i wspomnianego łososia. Pochwale się nawet, ze gdy byłam w Norwegii, przyrządziłam łososia według swojej cudnej receptury i nawet Norwegowie wymiękli :D A co do fryzury i podrywu to przyznam że kurde... była okazja. Widziałam przystojniaka na stacji benzynacji z 10 minut temu. Chyba był uczestnikiem szkolenia ale niestety nie udało mi się trafić do niego, za daleko stałam gdy otwierał kasę... Ale sobie chociaż popatrzyłam. I tak bym chyba nie umiała ofensywnie zagrać, chociaż mam taką ekstra fryzurę

Jaszczureczko dzisiaj tez masz dolka? Jesc trzeba, choc faktem jest, ze jak mam duzo stresu to nie bardzo mam ochote na jedzenie :o

Agus 🖐️ Widze duzy krok do przodu, robisz postep :) Skoro juz sie ogladasz za innymi to jest bardzo dobry znak, moze niedlugo jakis nowy facet pojawi sie w Twoim zyciu ;) Najwazniejsze, ze dzialasz. Ja karpia uwielbiam, moglabym jesc kilogramami, aczkolwiek denerwujace sa osci :o Jaszczureczko zrob sobie relaksujaca kapiel, mnie nic tak nie rozluznia jak wskoczenie do wanny, polezenie ze 20 minut ;)

BOF to prawda ze wyksztalcenie nie swiadczy o wartosci czlowieka. Mozna miec zawodowe, srednie, a byc zaradna osoba ktora sobie duzo lepiej radzi od tej, ktora ma wyzsze.

Jaszczureczko mnie tez dobry masazysta by sie przydal ;) Uwielbiam masaz plecow. Mam siedzacy tryb pracy, duzo godzin spedzam przed kompem i niestety pojawiaja sie dosc duze problemy z kregoslupem :o Ale lubie basenik, aktywny tryb zycia (oczywiscie w wolnych chwilach), wiec jakos daje rade :D

Nie, myślę że nie o to chodzi. Ja zawsze zauważałam przystojnych facetów wokół mnie, to tak nawiązując do wczorajszej rozmowy na temat oglądania się za ładnymi kobietami, tak już po prostu jest. Serce sercem. Przyznam się też że mój ex miał na studiach bardzo dobrego kumpla. A jaki przystojny.... świetnie tańczył, dowcip miał genialny, ogólnie pasował mi bardzo i podobał się nieziemsko, czego mój ex się domyślał. No i stało się kiedyś że on zerwał z dziewczyną a ja pojechałam akurat do miasta gdzie studiowali. Rozkręciła się impreza, ludzie powoli się wykruszali i nawet mój ex wymiękł po bliskim spotkaniu z brandy i potem muszlą klozetową. Zostaliśmy w kuchni sami i zaczął mnie uczyć tańczyć. Atmosfera była tak gęsta że można byłoby ją kroić nożem. On bardzo chciał czegoś więcej, mi się podobało ale...... no kurna nie mogłam. Nawet bym go nie pocałowała. Taka już jestem. Niezależnie od tego czy z kimś czy nie.

kto, ten kolega? A skąd! Był zaaaaaaaajebisty. Ale ja po prostu nie mogłabym zrobić tego sobie bo by mnie zżarły wyrzuty sumienia. I w końcu bym się przyznała. Taka jestem i już.

Jaszczureczko mam podobnie. Uwielbiam tez jezdzic na lyzwach ;) Musze sie jakos niedlugo wybrac :)