Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

mi tam smutno, nie tylko z tego powodu o którym mówiłam, ale ja po prostu nie lubię świąt...

Brawo Kalafior! Twój drugi post :D Hurraaaaaaa! PS. A jaki był pierwszy? :)

mi się marzą prawdziwe rodzinne święta, a w mojej rodzinie tak się niestety nie da. Idziemy na wigilię do babci, gdzie spotkają się mój ojciec i ciotka którzy się nie lubią a nad tym wszystkim będzie stary dziadek który w ogóle wypina sie na wszystkich i tylko te prawnusie małe są najważniejsze i najkochańsze.... Ech... :( Dlatego mam marzenie żeby moja przyszła rodzina była normalna.

wiesz, tak ogólnie to mam, ale problem polega na tym że niestety ja jeszcze mieszkam z rodzicami i na co dzień to tylko mi ryje psychę .Te ciągłe kłótnie matki z ojcem, ten brak normalnej atmosfery, każde w swoim pokoju już od lat... Dlatego chcę uciec, ale chcę jeszcze trochę wytrzymać, może uda mi się dostać kredyt na mieszkanie, bo zmieniają się warunki udzielania kredytów.

Aguś, no najlepiej by było żebyś na swoim była i nie musiała tego słuchać. jesli tylko bedziesz miała szanse na kredyt - korzystaj, bo potem warunki się zmienią i będzie kicha.

jeszcze mnie nie stać, czekam na stałą umowę, a też nie wiadomo co i jak... :( teraz ma być lepiej, bo mają dawać mieszkania z klauzulą żeby ich nie wynajmować, więc czekam z niecierpliwością i ciułam każdy grosz. Mieliśmy wynająć coś, potem sama miałam wynająć, ale w końcu doszłam do wniosku że wolę jakiś wkład własny zbierać. W końcu kurna ile można mieszkać ze starymi piernikami którzy wszystko chcieliby wiedzieć. Nawet randki mam utrudnione, bo ani on nie zostanie, ani ja nie pójdę bez pytania: a gdzie? a kiedy wracasz? itd... :(

nie, nie mam, jesteś nowa na forum? Pisałam wyżej. Od tygodnia jestem sama, po prawie 10 latach związku. To było takie ogólne stwierdzenie o tych randkach.

tak, no i teraz nie potrafię się odnaleźć w nowej sytuacji. Wprawdzie nie pierwszy raz zerwaliśmy więc trochę mi łatwiej, w głębi serca wiem że może tak będzie lepiej, ale gdyby coś mu się dziś stało, odpukać, oddałabym mu nerkę bez wahania...

samotność, teraz niedługo samodzielne mieszkanie w obcym mieście w ktorym tylko pracuje i nie jestem zwiazana w zaden sposob. ale najbardziej brakuje mi miłości, po kilku nieudanych związkach uswiadomiłam sobie, ze nigdy nie byłam tak naprawdę zakochana... i tak czekam teraz na tego amora, żeby mnie trzasnął...

no to czujemy się podobnie, ja też zostałam praktycznie sama, znajomi albo się pożenili i mają dzieci, albo powyjeżdżali np do stolicy. Pracuję do wieczora i nie mam z kim wyjść, kogoś spotkać. Mam tylko nadzieję że w kolejce po bułki też można spotkać miłość, albo chociaż fajne towarzystwo.

Jaszczureczka, to daj znać co do tych świąt przyszłorocznych :) też chętnie pojadę. Chociaż ja wolałabym gdzieś do ciepłych krajów.

tez sie tak pocieszam, ze swoja miłośc można i w miejskim szalecie spotkać, tak naprawde nie trzbea nigdzie specjalnie wychodzic bv\y kogos poznac :) uciekam w prace póki co, od rana do wieczora, w dni wolne na necie siedze, filmy ogladam, seriale, lubie to, odpręzam sie przy tym... ale miłość coś nie nadchodzi :(

mnie poderwał kiedyś chłopak który sprzedaje ryby i mrożonki w pobliskim hipermarkecie. Chciał mnie zaprosić na kawę... Kurde, może powinnam iść? :D To było z półtora roku temu. Jak się widzimy zawsze sie witamy z uśmiechem :)

no nie wiem czy mi pasuje. Próbował jak byłam sama i wtedy się wystraszyłam. W ogóle wiem że będzie mi ciężko zaufać komukolwiek po tylu latach z jednym gościem