Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

załamana w życiu? słowem pisanym można zmanipulować i to nieźle. Gdybyś oceniając moj wygląd dał mi tyle latek ile dałeś to....wtedy doła bym zlapala...a tak? nawet mi schlebiłeś :-D buahahahha

Tak sie własnie dzieje ze za cholere już fotek nie mogę dostać?Chyba już wypadłem z gry kafeteryjnej:DMam innych 25 i taka posucha sie zaczęła od PPL.Ty diablicoo fatum mi przyniosłaś :D

JASZCZURECZKA:-)-- macie bardziej nadwrażliwość uczuciową lecz potraficie stabilnie żyć.Większość menow się zatraca po jakiś rozłąkach.Psychicznie są wypaleni.Tylko na cafe poczytać i na tym temacie też.Może poznają odpowiednią kobiete,która ich wyciagnie z tej przypadłości.Mam nadzieję że Wąż to osiągnie.Na razie ma Impans może regres.No cóż tak natura nas stworzyła,ze potrzebujemy silniejszego psychicznego wsparcia od........kobiety.

hahaha to szantaż :-P Nic na siłę i dla świętego spokoju-to takie moje motto...sprawdza się od lat...:-) A że mam ich kilkadziesiąt...hahahahaha

Gość obleśny jesteś duchu
z tym wyłudzniem fotek od dziewcząt. Strasznie prymitywny i powierzchowny z Ciebie człowiek. Mam nadzieje, że PPL nie będzie głupia i nie wyśle Ci swojej fotki, abyś się nasycił jej kosztem. Masz żonę to patrz i nasycaj się swoją żoną :o