Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusia87

sama w ten wieczor

Polecane posty

Gość Lusia87

hmm.. moja sytuacja: siedzę sama w domu, ponieważ mój narzeczony ( mieszkamy razem ponad dwa lata) pojechał do kolegi, mieli miec "męskie( spotaknie". Ja oczywiście się zgodziłam, bo dlaczego by nie? Teraz per sms) dowiaduję się, ze męski wieczór to skład: mój, kolega + jego narzeczona. Czyli siedzą sobie w trójkę w mieszkaniu i miło spędzają czas a ja sama i robię dla niego obiadek na jutro. Napisałam mu sms, ze jest mi przykro...nawet nie odpisał :( co o tym mam myślec?

Gość gruba xD
sex grupowy??? przejedz sie do nich i zobaczysz lafirynde ;D

Gość Lusia87
hehe, zeby on była taki skory do seksu.... poza tym 150 km nie bede grzac, zreszta juz winko sącze, a co mi tam....

Gość Lusia87
Tak, widziałam smsy, początkowo tez miałam jechac, ale jak kolega napisał "meski wieczór" to odpusciłam, niech sobie pogadają.

Gość Lusia87
Ninka jak wypiję tą butelkę to z pewnoscią to zrobie...!!

Gość Lusia87
Mój mi zaproponował, aby też jechała, ale jak jego kolega o tym sie dowiedział, to powiedział, ze miał byc to meski wieczor. Oraz, ze na "spotakania w parach " jeszcze bedzie czas. Wiec nie pojechałam, jego narzeczona miała jechac do rodziców. Nie wiem kto tu kręci....jego kolega czy on? Moze kolega, ale dlaczego mi nie odpisał na smsa teraz ( od dwoch godzin), skoro to nie jego wina?

mojemu mamusia wynalazla robote i nie mogl przyjechac, a widujemy sie tylko na weekendy, tez sie chetnie napije, na smsy tez mi nie odpowiada :(

Gość Lusia87
uuu mamusia...hm drazliwy temat, moj ma juz ponad 30 lat, wiec sie usamodzielnił, ale ja juz miałam tel od jego mamusi czy synuś juz z wrocławia?? ehhh i co teraz robisz?

Gość Lusia87
p.s. a mi się już wino kończy, wiec chyba mnie czeka jeszcze spacer do monopola ( blisko mam).

Gość Lusia87
miało byc " czy synus juz z wrocławia wrocil" ach to winko...

ja likierek pije, tez sie konczy, a mamusia, owszem drazliwy temat, moglaby pomyslec ze facet w wieku 28 lat chcialby zcas z dziewczyna spedzic, zreszta on tez moglby sie postawic, mysle nad kara ? Ty tez ?

Gość 123a123
w tematach damsko-męskich wypowiedz się i sprawdź co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/ kategoria: uczucia i seks

Gość Lusia87
Pani Smakowita, ten kolega nas zapoznał, ale też odnoszę wrażenie, ze jednak mnie nie lubi, ale w takim wypadku moj okazuje sie dupą wołową skoro, wie o co chodzi i sie na to godzi, tzn, ze wie że nie bedzie to męski wieczór i mnie zostawia, bo kolega mnie nie lubi, czyli zdanie kolegi wazniejsze. Moj duuzo pracuje, zostaja nam weekendy. nie zaprosze kolezanek, bo ich nie mam w tym miescie. od dwoch lat mieszkam tu, ale studiowałam we wrocławiu i od kiedy mieszkamy razem to dojezdzałam. Teraz sie obroniłam, wiekosc kolezanek we Wrocławiu została. tutaj posucha :( Do wkurzona- kara hmmm co masz na mysli? Ja chyba jutro pojade do siostry do Krakowa na tydzien, pozniej na Swieta do rodzicow.Zobaczymy co bedzie....

Gość Lusia87
o jakim smaku ten likier?? a Ty wkurzona co jaki masz? Tesciowej nie mam takiej z koszmaru, ale czasem jako cos dowali to mi szczeka spada....

no faceci są dziwni, kolega nie lubi, to niech polubi. a ja tez kare wymierzam, w swieta sie z nim nie zobacze, on nie ma czasu teraz to ja za tydzien. Czemu oni nie mga zmądrzeć ?

Gość Lusia87
a moj jest jedynakiem, mama stara panna, majaco tylko Jego. :D Wiec wiecie same...

Gość Lusia87
ten jego kolega ( Wlodek) to strasznie mnie denerwuje, o zgrozo. W kwietniu razem na Malte polecieli, wmawiał,że miał jakies bilety promocyjne tylko dwa , wiec ja tez nie mogłam jechac. Pozniej sprawdziałam,ze to standardowa cena tych linii lotniczych. Przemilczałam to.... Nie wiem czy oni kiedys zmądrzeją:)

Gość Lusia87
a do mnie jedzie kolejne winko, jego kolega (!!) mi przywiezie, bo zadzowniła abyśmy gdzies z nim wyszli i mu wszystko powiedziałam...i takii dobry, ze mi kupi i podrzuci:-) obcy, a humor poprawia....

Gość Lusia87
ale czekoladowy likier tez bym wypiła! dzis to ja bym wszystko wypiła... Gejem, z czego tak wnioskujesz?

no bo na Malte z kolega, na imprezke z kolega... tak mi sie kojarzy jak moj kumpel gej mowil ze wiekszosc gejow soe umawia z pannami dla niepoznaki