Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrreebek

czy podczas pisania z byłą dcziewczyną na gg uczucie moze powrócić??

Polecane posty

Gość rrrrrreebek

Zastanawiam sie i troche sie tego obawiam.Spotykalismy się pare miesiecy,ale to było silne uczucie.Ja z roznych przyczyn nie chciałem z nią byc i zerwałem.Jednak przez rok mielismy kontakt na gg..pisała do mnie co dziennie coś...Pokłoclismy się bardzo i zerwalismy kontakt na 2 lata..Teraz sie odezwała.Przegadalismy na gg dwie godziny...Czy pisząc tak mzoe wrócic uczucie??Ja nie chce z nią byc.Zastanawiam sie tylko czy takie pisanie jest neibezpieczne? Wczoraj wysłała mi swoją nagą fotke gdzie ma piersi przesłonięte białym paskiem kartki z napisem "Wielbie CIE TOmek" CO?

Gość rrrrrreebek
lunbie z nia pisac ale nie chcialbym zeby mi to uczucie wrocilo

Gość rrrrrreebek
bo jej nei ufam bo za duzo sie wydarzyło padlo za wiele przykrych słow za bardzo sie krzywdzilismy jej rodzina nigdy tego nie zaakceptuje.Nie mozemy byc razem bo jestesmy razem toksyczni...

Gość rrrrrreebek
ja się pytam czy mi moze uczucie wrocic a nie jej.

Gość rrrrrreebek
l

a skad my mamy to wiedziec ?? kiedys paletala sie tu jakas wrozka, poszukaj jej niech ona Ci odpowie na to pytanie

Gość rrrrrreebek
chodzi mi to czy pisanie bez widzenia drugiej osoby moze sprawic ze powróci stan zakochania czy to za mało? Nie spotkam sie znią bo boje sie powrotu uczuc.Pytanie czy powinienem ją zablokowac i przestac pisać?czy pisanie jest niegrozne

Gość Eeerrr...
Nie rozumiem dlaczego jeszcze jej nie zablokowales?!? Byla jest byla i nie ma co na sile sie "przyjaznic", no ale Ty oczywiscie jestes podjarany tym, ze panna na Ciebie leci i przysyla Ci nagie zdjecia. Ah glupi chlopaczku - tak latwo Wami facetami manipulowac...