Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ważniak_kobieta

Trudno znaleźć faceta gdy jest się nieco mądrzejszą niz przecietny obywatel

Polecane posty

"chyba lepiej jakja mu zwróce uwage niz ktoś z pracy" jeżeli jesteś jego nauczycielką to lepiej ale jeżeli nie to ciągłe zwracanie mu uwagi z pewnością mogło być odebrane tak że masz się za lepszą.

Gość inesska pinesska
ty zaba letycja skad masz tego wiersza?? zajefajny idealnie odzwierciedla ten topik:D:D:D:

Gość Marioss
volga_jasnowidzaaa Buahahhhha jednak takiej jak ty też bym nie chciał. Sayonara 🖐️

"a do autorki ..znam twój bl..wiekśzosć moich kolezanek ejst z facetami mniej inteigentnymi od siebie no coż takie zycie" jak to się dzieje że wszystkie baby takie inteligentne i wspaniałe a świat ich tak straszliwie nie docenia? wy serio te banialuki opowiadacie?

Gość taki jeden_uio
gg 39196410 Zapraszam Cię mądra autorko na gg. Pozdrawiam, Szymon.

Gość volga_jasnowidzaaa
jak bym uwazała sie za lepsza..to no np przy pisaniu licencjata..ten siedzia i sie ciagle nad soba uzalał ze ejst debilem i nie potarfii i nie umie ...ja oczywiscie go mobilizowałam i pomagałam w szukanu matreaiałów itd w końcu napisąłam prace cała...bo tak mi sie lekko pisało:O

" ..znam twój bl..wiekśzosć moich kolezanek ejst z facetami mniej inteigentnymi od siebie no coż takie zycie" cóż... ...widać ci inteligentni ich nie chcieli :D🖐️

Gość volga_jasnowidzaaa
nie mówie ze wsyztskie mówie wiekszośc..na studiach miałam bardzo fajnych facetów, nie grzeszacych uroda za to bardzo serdecznych inteligentych etc ale mam tez sporo kolezanek po polonistyce..i sa to oczytane dziewczyny, interesujace sie sztuka, historia, literatura i ceizko im znalezc faceta o podobnych zainteresowaniach..bo niesty na ich roku sa głównie geje:D

"ja mam mnóstwo wykształconych kolezanek, na dokotoracie majacych fajne prace" wykształcenie absolutnie nie świadczy o inteligencji. ma z nią naprawdę daleki związek. szczególnie jeżeli mówimy o wykształceniu uniwersyteckim osiąganym metodą 3Z bo na uczelniach technicznych to inteligencja się w miarę przydaje. tak samo "dobra praca". we współczesnym świecie zachodnim "dobra praca" to na ogół zupełnie bezsensowna produkcja ton papierzysk z której nikt nie ma żadnego pożytku. nawiasem mówiąc taka jest właśnie przyczyna "światowego kryzysu".

Gość volga_jasnowidzaaa
poza tym bedac z kimś w zwiakzu nie oceniam pod katem ja jestem madrzejsza ty jestes madrzejszy wazna jest miłośc uczucia, jakies wspólne zainteresowania, chec wspolnego spedzania czasu...umiejetnośc słucania sie i i dojscia do jakiegos wspolengo kompromisu jesli chodzi o spedzanie czasu widac autorka nie zakochała sie..nie walnął w nia piorun dawno ja lubiłam teoretyzowac jaki facet powinnen byc potem poznałam takiego..co nie wiedział kim jest kardiolog i onkolog, chociaz sama skonczyłam umed, wiec jak widac miłośc nie ocenia wiedzy:D

mi nie chodzi o wiedzę, może nie wiedzieć wielu rzeczy ale żeby się przyznawał do tego - miał jaja i samokrytycyzm, a nie szedł w zaparte, bo on wszystko wie :O

Gość taki jeden_uio
Wygląda jednak na to, że bardziej interesują Cię publiczne rozważania ogólnoteoretyczne. Może to jest właśnie odpowiedź na pytanie, dlaczego masz trudności ze znalezieniem partnera :) P.S. Skoro nie było to napisane wystarczająco jasno, pozwól, że doprecyzuję: podanie nr gg było zaproszeniem do rozmowy w cztery oczy. Niczym więcej. Najwyraźniej jednak nie było wystarczająco klarowne, więc może nie do Ciebie jednak je kierowałem ;)

Gość kup sobie lustro
"chcę faceta który to we mnei polubi a nei zakompleksionego chłopca któy boi sie że kobieta jest bystrzejsza od neigo." facet polubi bystrość kobiety tylko wtedy, kiedy ona mu nie będzie wypominać, jaki to z niego kretyn na każdym kroku

ważniak_kobieta bądzże bardziej sprawiedliwa, samej napewno zdarzyło ci się nieraz nie wiedzieć czegoś co komuś innemu wydawało sie oczywiste i to jest kurde piękne. Ktoś kto mówi nie wiem i nie obraża się na osobę która wie- taka puenta tego tematu :P

Gość volga_jasnowidzaaa
jak mozna nei wiedzieć kim jest kardiolog i onkolog? wyszło to chyba po paru miesiacach znajomosci jakos w takiej luźnej rozmowie...dodamz e sam keidys skonczył studium fizjoterapii..pytanie co tam robił:O

Gość taki jeden_uio
Nie pisałem, że jestem Tobą szczerze zainteresowany. Póki co napisałaś kilka dość banalnych zdań. No ale skoro twierdziłaś, że szukasz osoby mądrzejszej od przeciętnego obywatela, to się zgłosiłem. Najwidoczniej Twoją wiodącą cechą nie jest jednak inteligencja, tylko megalomania. Pozdrawiam.

Gość volga_jasnowidzaaa
poza tym ja sama czesto wolno kumam i czesto palne jakas gafe i zyje..a ludzie czesto sie ze mnie smieja, i ja z tego równiez.

"facet polubi bystrość kobiety tylko wtedy, kiedy ona mu nie będzie wypominać, jaki to z niego kretyn na każdym kroku" nie znam faceta który zaakceptowałby to że laska jest od niego mądrzejsza. w naszej naturze jest to, że kobieta szuka "lepszego" od siebie faceta a facet szuka "gorszej" od siebie kobiety. jeżeli laska jest zdolnym naukowcem i weźmie sobie faceta biznesmena to może być OK bo oni się ze sobą nie porównują. tak samo odwrotnie, choć tu już jest pewien problem gdy laska zarabia więcej niż facet. no ale da się to chyba przeskoczyć jeżeli on odnosi sukcesy naukowe. natomiast tylko wyjątkowy pantoflarz zgodzi się żyć w cieniu kobiety, zgodzi się na to żeby baba go poprawiała, mądrzyła się itd. a i kobieta po prostu straci do takiego faceta szacunek i będzie go miała za nic. jestem tego prawie pewien :D to zupełnie naturalne ludzkie zachowanie. wszystkie znane mi, udane "związki" są takie że kobieta automatycznie uznaje wyższość faceta. najlepiej to się udaje gdy facet po prostu lepiej zarabia. wtedy wykształcenie i inne duperele przestają mieć znaczenie.

"Najwidoczniej Twoją wiodącą cechą nie jest jednak inteligencja, tylko megalomania." no proszę, jak szybko faceci rozpracowują autorkę :D poza tym panienko, facet będzie miał w dupie twoje kursy i doktoraty. a gotować dobrze i robić OZP potrafisz? :classic_cool:

Gość R_J_McReady
zastanawiam się, po co prowadzicie z nią konwersację? Bystrzejsi nie wpisujcie pod moją wiadomością.

"Bystrzejsi nie wpisujcie pod moją wiadomością." a możesz to przetłumaczyć na polski?