Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ważniak_kobieta

Trudno znaleźć faceta gdy jest się nieco mądrzejszą niz przecietny obywatel

Polecane posty

Gość florian z katakumb
to prawda, choć ja oosbiscie lubię mądrzejsze ode mnie, niestety takich malo

mizdrzenie się to umiejętność możliwa do nabycia, powodzenia :)

mizdrzyłam sie udają cgłupsza niz jestem a gdy facet okazał zainteresowanie, stwierdziłam że całe życie nei będę udawać, to bez sensu :) chcę faceta który to we mnei polubi a nei zakompleksionego chłopca któy boi sie że kobieta jest bystrzejsza od neigo.

Gość aha ii ach
:D masz rację 🖐️

Gość florian z katakumb
żbieram swoje bąki do dzbanka ktory nastepnie uroczyscie otwieram w dniu swoich urodzin częstujac nim przybyłych gosci

Gość to proste, należy szukać
faceta mądrzejszego od siebie :p czyżby tacy się Tobą nie interesowali?

Gość ,zjxbcv,xzbv,zxbvzxvzc
a po czym stwierdzasz, ze jestes "bystrzejsza"?? SKonczylas jakis mega wypasiony kierunek na ktorejs z elitarnych zagranicznych uczelni?:D:D

Gość a anglicy cos maja
no wlasnie ja takiego znalazlam

Gość to proste, należy szukać
hm chyba w kiepskim środowisku się obracasz, skoro niewielu takich znasz...

Gość Eeerrr...
Z moich obserwacji wynika, ze tylko faceci w Polsce maja tego typu kompleksy. Rozwazalas emigracje? Wyszlaby Ci na dobre pod wieloma wzgledami...

generalnie kazdemu w dzisiajszych czasach sie wsydaje ze jest bardzo madry:D:D:D znam wiele bardzo inteligentnych kobiet, i w ogole nie maja problemu ze zna\lezieniem faceta. te ktore maja z tym problem to niesttey zazwyczaj zapatrzone w w siebie idiotki, ktorym sie wydaje, ze sa bardzo madre bo im babcia tak powiedziala:D:D zarozumiale i wyniosle a przy tym czesto bardzo glupie:D:D Najinteligentniejsze osoby, ktore znam zazwyczaj jakos o tym nie mowia :D:D

jak dziewczyna jest zarozumiala i wyniosla i jeszcze w dodatku malo atrakcyjna to nigdy nie znajdzie porzadnego faceta:D:D Takze kseizniczko moze najpierw troche glowa w dol a pozniej sie zal na forum. albo znajdz sobie podobnego buraka do siebie:D:D:D

Gość rada jest taka: jak jesteś
naprawdę inteligentna, piękna a przy tym masz anielski charakter to zapewniam Cię, że faceci będą się o Ciebie bić. nie biją się? widać coś gdzieś szwankuje. Tobie pozostaje ocena, CO.

Dlaczego tak źle widziane jest to, że ktoś siebie docenia? :/

Gość widać jesteś brzydka albo
beznadziejna z charakteru. sama inteligencja to nie wszystko, związek to nie test IQ

Gość R_J_McReady
Czym się objawia ta Twoja bystrzejszość? Może tym, że skończyłaś studia, hy?

Gość a anglicy cos maja
tak jak ktos napisal w zlym towarzystwie sie obracasz. W moim otoczeniu jak kobieta jest madra to jest to zaleta i plusem dla znalezienia sobie partnera. Nie dziwie ci sie jdnak ze ni epodobaja ci sie glupi ludzie. Zmien atmosfere. Acha, kiedys byl film o dziewczynie ktora chciala znalezc sobie kogos na poziomie. Zaczela uczeszczac w miejsca gdzie jest wieksza mozliwosc aby takich spotkac.

faceci cię nie chcą nie dlatego żeś taka inteligentna (maria skłodowska znalazła se chłopa) tylko dlatego że jesteś zarozumiała.

ja nie lubię facetów którzy nie mają do siebie dystansu, narzekających na politykę i inne. Nie mają swojego zdania, mają kompleksy, nie mają luzu, obgadują innych itd. bardzo dużo takich ubogich w inteligencję-emocjonalną mężczyzn i kropka.

Jestem młodziutka i zawsze byłam poważniejsza od rówieśników, nadal jestem, ja mam tysiac kursów, kończę studia, mój kolega z liceum jest wlaśnie ponownie na pierwszym roku studiów :P

"bardzo dużo takich ubogich w inteligencję-emocjonalną mężczyzn i kropka" sporo też jest takich aroganckich, zapatrzonych w siebie jak w obrazek idiotek jak ty.

Gość a anglicy cos maja
Mysle ze starszy facet bylby dobry dla ciebie.