Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraciotkaklotka

łaskotanie w pochwie

Polecane posty

Gość dobraciotkaklotka

w pochwie odczuwam takie łaskotanie nie wydziela mi sie zaden plyn wiec pewnie infekcji nie mam ale to jest dobijajace czasem tez mam takie jakby bulgotanie w jajnikach czy to normalne?

ja bym radzila podejsc do lekarza moze to początki jakiejs infekcji, nie ma co po czekac jak sie bardziej rozwinie i miec jeszcze wieksze problemy, ja czesto u siebie stosuje bakterie kwasu mlekowego wczesniej lactovaginal a teraz provag bo jest doustny i latwy w uzyciu, od dluzszego czasu nie mam zadnych problemow

Gość gość
ja po irygacji nabawiłam sie zapalenia pęcherza i od tamtej pory odczuwam takie łachotanie, nęcenie w pochwie, nie mam żadnych upławów. To nęcenie występuje w różnych dniach cyklu. Właśnie mialam robiony wymaz z szyjki macicy na bakterie i grzyby, wszytko w porządku to skad to nęcenie, które jest niekiedy jest bardzo uciążliwe!

Gość gość
Miałam podobnie, takie jakby łaskotanie, swędzenie w pochwie, kupiłam sobie provag żel i zaczęłam się nim smarować po kąpieli, dolegliwości znikły a ja stosuje go do dziś profilaktycznie np. po basenie, w podróży, po goleniu itp.