Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokita24

ile razy mozna byc ranionym??

Polecane posty

Gość kokita24

byłam kiedys bardzo zakochana, mój porzedni facet mnie zdradzal, a mnie zawalil sie caly swiat. Przez 4 lata nie mogłam sie pozbierać, bylam ostrozna, wiedzialam ze nie moge pozwolic sobie na to ,aby znow ktos mnie skrzywdzil bo tego nie przezyje. Pól roku temu poznalam wspanialego faceta, dobrego, czulego, kocha mnie, dlatego dalam sobie szanse i do dzis bylam szczesliwa. Zostawil u mnie wlaczonego fb, a moja kobieca ciekawosc... przeczytalam rozmowy z byla dziewczyna, wiem ze wciaz ja kocha, mowi jej, ze jestem kolezanka, ze probuje ulozyc sobie zycie, ale ze szuka kogos podobnego do niej i ciezko bedzie ja kims zastapic.... mnie jest tak strasznie przykro, mówil ze kocha, ze jestem wazna i ciagle mi to pokazuje, ja nierozumiem dlaczego tak jest, nie wiem co teraz powinnam zrobic :(

Gość Arabella***
nic nie rób, to nie twoja bajka :)

Gość kalsadfzsvc m
zostaw go bo jestes tylko zapchaj dziura- dziura do zapychania

Zrobic sie juz nic nie da w tej sytuacji. Skoro kocha nadal byla to oznacza, ze jestes jedynie lekarstwem na poprzednia milosc, jak widac, niestety nieskutecznym skoro spotykacie sie od pol roku, a on nadal o niej mysli ;/ Zostaw go, nie ma czego ratowac. Musisz zaliczyc go do przeszlosci. Wiem, ze smutne, ale niestety prawdziwe.

Gość kalsadfzsvc m
morigan- co ma niby wybierac? nie widzisz ze on juz wybral byla?

Gość Oliviaaaaaaaaa
tyle ile sobie na to pozwolisz

Ale co ma wybierac? Przeciez wyraznie napisal do bylej, ze nadal ja kocha. Daj sobie z nim spokoj. Nie warto zawracac sobie nim glowy, to nie Twoja bajka, jak ktos powyzej napisał.

Gość hhhhhhh
raczej trzeba go będzie pożegnać, ale zanim odejdziesz, zapytałabym na Twoim miejscu wprost o to, co przeczytałaś.

Pytasz ile razy można być zranionym, niestety tego nikt nie wie :( Zastanów się proszę czy mogłaś być bardziej dokładna w sprawdzaniu uczciwość faceta. Napisz - co wiedziałaś o byłej? Jak o niej mówił? Czy dzwonił do niej? Czy mówiłaś mu że UCZCIWOŚĆ i LOJALNOŚĆ są dla Ciebie priorytetami i przy pierwszej poważnej wpadce - koniec znajomości. Czy mocno i dokładnie przekazałaś mu jak najszybciej czego nie cierpisz i co jest ważne.

Gość kokita24
Wiedzialam ze ja kochal, ze go zdradzila i dlatego sie rozstali, byli 4 lata razem, od 2 juz nie sa. Mówil ze czasem ona sie odezwie i zapyta co slychac i to wszystko. Nie wiem czy dzwonil (nawet jesli to pewnie by sie nie przyznal). Wiedzial co kiedys przezylam i ze trudno mi zakladac nowe zwiazki, on tez byl zraniony wiec bylismy w podobnej sytuacji. Dla niego tez najwazniejsza jest szczerosc w zwiazku. Przed chwila dostalam smsa: "Kocham Cie, marzylem o tym zeby byc szczesliwym, kochac i byc kochanym teraz te marzenia sie spelniaja dzieki Tobie" Jest to troche sprzeczne z tym co odkrylam, nie wiem co myslec, czy moze tak desperacko poszukiwac milosci??

No dobra. A co on właściwie napisał jej na FB? Przeczytałem co napisałaś i tam jest dużo wniosków (wiem że ja kocha). Pytanie jest zasadnicze - ufasz mu? Jeśli nie - powiedz mu wprost że mu nie ufasz, bo przeczytałaś (sam zostawił otwarty) wpisy na fb i czujesz się zagubiona. Konfrontacja z problemem, a nie ucieczka.