Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frejaaa

Czemu facet nie chce przyjąć do wiadomośći,ze kobieta go nie chce?

Polecane posty

Gość frejaaa

Próbowałam już wszystkiego żeby go zniechęcić.Tłumaczyłam,prosiłam,płakałam,krzyczałam,wyzywałam byle dal mi święty spokój.Nic nie pomaga a ja nie jestem nim zainteresowana.Nie podoba mi się jako mężczyzna,nie pociąga mnie.Jego charakter mnie nie porywa,nudzi mnie i drażni.Nie che go i nie zmienię zdania mam wrażenie,ze on na siłę chce mnie zagłaskać.Nęka mnie telefonami i smsami,na gg go zablokowałam.Nie wytrzymam tego dłużej czuję się osaczona i zaszczuta:(Dziewczyny byłyście kiedyś w podobnej sytuacji,jak sobie poradziłyście?(zaznaczam,że wolałabym nie składać doniesienia na policję)

Gość powiedz mu
wprost,ze nic nie zakoczyło i ze nic z tego nie bedzie niestety. jezeli dalej cie bedzie nekał to powiedz mu uz stanowczo,ze nie zyczysz sobie tego. nie odbiaraj tel itp.w koncu zrozumie i da ci spokoj,przeciez ksiezniczka z bajki w koncu nie jestes.

Gość frejaaa
Już dawno tak zrobiłam,nie odbieram telefonów,nie odpisuję a on dalej mnie dręczy.Wystaję autem pod moim domem.W dodatku ubzdurał sobie,że to nasi znajomi coś mi nagadali i mnie buntują.Nie chce przyjąć do wiadomości,ze jest inaczej.W jego mniemaniu chyba nie mam prawa nie być zainteresowana.Koszmar:(

Gość współczuję.....
wiem, o czym "mówisz". Konsekwentnie go ignoruj.Wreszcie da sobie (czytaj:Tobie) spokój. Ja byłam nękana ponad rok!! Znam ten koszmar...

Gość to jakiś dewiant w takim
razie. Współczuję. Bałabym sie takiego debila,bo myślę,że jest zdolny do wszystkiego. Zeby Ci tylko nic nie zrobił,bo to jest w moim mniemaniu człowiek niepoczytalny i psychicznie skrzywiony.

Gość dsmc sm cmsdn cmsnd
ojej ksiezniczki sie poplakaly o prawdziwa milosc walczy sie do konca

Gość o masz walczy się jeśli jest
miłośc, ale skoro jej nie ma to z litości ma z nim być? Do uczuć nie zmusisz nikogo. Albo jest miłość, albo jej nie ma.

Gość frejaaa
To jest okropne,niby zrozumiał,ze nic miedzy nami nie było,nie ma i nie będzie.Wymyślił sobie coś co nazywa,,przyjaźnią,,(zaznaczam ,ze tylko w jego mniemaniu)i teraz dręczy mnie,że nie chce utrzymywać z nim kontaktu.Ale po takich świństwach jakie mi robi nie wyobrażam sobie żadnych relacji z tą osobą.Mam wrażenie,ze mówię do ściany a on i tak robi swoje.Nic nikomu nigdy nie obiecywałam i nie czuję się odpowiedzialna za jego uczucia.Nigdy go nawet nie pocałowałam ani nawet nie złapałam za rękę.Jak można tak robić?to chore!

Gość hhhhhhh
ja w takiej sytuacji zadzwoniłam na policję. rozmowa z dzielnicowym poskutkowała i się odczepił.

Gość dsmc sm cmsdn cmsnd
jakie swinstwa facet sie stara lecz sie policja to sobie mozesz straszyc pana dziadka

Gość 7398743984738974398748
prawdziwy facet nigdy nie odpuszcza :D tylko cioty odchodza

im bardziej bedziesz uciekac tym bardziej bedzie cie gonil zobaczysz

Gość frejaaa
Najgorsze jest to,ze z nim pracuję i obecnie nie mam możliwości zmiany pracy:(Nie chciała bym również by sobie coś zrobił.Z litości i przymusu nie potrafię być z kimś,to gorzej niż więzienie:(Jednak to co on wyprawia w głowie mi się nie mieści.Potrafi wydzwaniać po znajomych i wypytywać czy przypadkiem nie rozmawiałam z jakimś mężczyzną.Budził mnie o 1 w nocy bo mu nie odpisałam na głupiego smsa.Ja już łapię załamkę totalną:(

Gość ewwwwwa222
staraniem sie nazywasz dreczenie i przesladowanie drugiej osoby? Kolejny chory psychiczny desperat rujnujacy normalne zycie jakiejs dziewczyny bo cos sobie ubzdural w pojebanej głowce? Polecam zajrzec do kodeksu karnego i poczystac o stalkingu Autorko nie kasuj smsow, polaczen, zbierz swiadkow i idz na policje. Juz samo wezwanie do złozenia wyjasnien moze goscia skutecznie zniechecic

powiedz mu , ze niszczy Ci zycie i doniesiesz na policje , jeli sie nie wystraszy to zloz doniesienie o nekaniu. czy macie wspolnych znajmoych ? tzn . czy bedziesz "zmuszona" w pewnym stopniu sie z nim widywac np. na weselach itd.?

prawo prawem a zycie zyciem no jak wpierdol od znajomkow chcesz dostac to skladaj :P

Gość frejaaa
gosia_91 tak i nie chcę aby ktoś mnie później obwiniał,że się do tego posunęłam.Wszyscy myślą,że było by super gdybym z nim była.Ale nie są na moim miejscu i nie znają go od tej drugiej strony.Dla nich on jest biedny i nieszczęśliwie zakochany.

moze zrób mu" zla opinie "wsrod znajomych z pracy (powiedz im jak cie dreczy), poinformuj ich o jego zachowaniu, zachowuj jego smsy - to moze byc dowod na policji. twoja sprawa wyglada jak klasyczne nekanie.

Gość amazonka12345
Jesteś w stanie wystąpić lepiej niż Demi Moore w Striptease ? Rozpalić wielu mężczyzn oraz zarobić na rzeczy, o których myślisz już od dawna ?? SexyCity jest tym miejscem www.sexycity.pl/polecam/84

bardzo Ci wspolczuje ;/ mialam kiedys taka sytuacje , ze facet nie chcial sobie odpuscic ale znajomi byli po mojej stronie i po pewnym czasie dal sobie spokoj ( ale nigdy nie stal pod moim domem ) . i absolutnie nie daj sie wkrecic w jakies spotkania , randki etc. - facet wtedy juz pomysli , ze jestes" jego " i zrobi Ci jeszcze wieksze pieklo.

i jeszcze ten tekst (ja uslyszalam od ....mamy ) "gdyby o mnie sie ktos tak staral" "gdyby mnie ktos tak kochal'

Gość frejaaa
gosia_91 znajomi wiedzą część mu współczuję reszta się śmieję z jego zachowania a on i tak nie wyciąga z tego wniosków.Ja nie chcę żeby mnie później nachodziła jego matka bo on sobie z mojej winy coś zrobił.Wolała bym załatwić sprawę tak aby mnie znienawidził i dal spokój na zawszę.Tylko nic nie działa:(

jesli to wszystko zaszlo tak daleko to chyba nie masz duzego wyboru. najlepiej jesli jednak to zglosisz odpowiednim wladza. sa odpowiednie przepisy , ktore reguluja takie sprawy . nie badz bezczynna tylko zacznij dzialac jesli do chwili obecnej nic sie nie zmienilo.

Gość frejaaa
i jeszcze ten tekst (ja uslyszalam od ....mamy ) "gdyby o mnie sie ktos tak staral" "gdyby mnie ktos tak kochal' Mi powiedziano,ze jak by mógł to by mi nieba uchylił i wszystko co zechcę z pod ziemi wygrzebał a ja taka niedobra jestem-masakra i,ze jak będę tak wymyślać to w końcu sama będę.Aj może i będę bo on nie dopuści bym byla z innym:( już raz nagadał do chłopaka któremu się podobałam(on zresztą mi również)niestworzonych historii na mój temat-dałam spokój bo skoro uwierzył to widocznie tak bardzo mu nie zleżało.Ale takie rzeczy bolą za sam fakt nienawidzę go z całych sił,gdy się kogoś kocha to się chce jak najlepiej dla tej osoby.To jest zwykły egoizm a nie dobre serce:/

czyli ta jego ingerencja w Twoje zycie jest niesamowicie silna. utwierdzilam sie w przekonaniu, ze masz tylko jedno wyjscie, jelsisobie cos zrobi to nie z twojej winy tylko dlatego ,ze to psychopatyczna ososbowosc. powodzenia :)

Gość wprawiona w boju
Słuchaj, idź na policję, bo koleś jest niezrównoważony. Jeśli czekasz, aż fizycznie zrobi Ci krzywdę, to pewnie się w końcu doczekasz (np. zobaczy Cię z innym i szajba mu odbije z zazdrości). Nie możesz myśleć o nim, jak o normalnej osobie, która nigdy się nie posunie do przemocy, bo on normalny nie jest - możesz się po nim spodziewać wszystkiego. Idź na policję, bo inaczej ryzykujesz własnym życiem.