Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALEŃKA9

Chce mieć dziecko:(

Polecane posty

Gość MALEŃKA9

Cześć dziewczyny. Doradzcie mi co mam robić:( bardzo chce dziecka chce zajść w ciążę mimo ze mam 20lat. Mam chłopaka ponad pół roku, ma 25lat. Jednak mój facet mi mówi ze nie jest na to gotowy. Chciałabym go jakoś przekonać do dzieci. Mieszkamy razem 5miesięcy. Macie jakieś rady? Pozdrawiam.

Gość Ave Cesar
Znajdź faceta który jest gotowy na dziecko. Proste.

Gość wprawiona w boju
Pół roku razem, to nawet go dobrze nie znasz, a już chcesz z nim dziecko? Pogrzało Cię??? :O

Gość lelum polelummmm
i tak nieźle, niektóre nawet nie znają imienia dawcy spermy z jakim sie puściły :D

Gość MALEŃKA9
Ale to się czuje ze to ten jedyny. Zawsze mogę na niego liczy nigdy mnie nie zawiódł. Utrzymuje mnie od początku naszego związku. Tak mieszkam z nim 5miesięcy ponieważ moja rodzina się nie nadaje do życia:( i mnie zabrał z domu.

Gość MALEŃKA9
Niby tak, i większość tak uważa. Ja wiem co to znaczy mieć dziecko w domu, bo w domu ja wychowywałam siostrę. Opiekowałam się do przedszkola zaprowadzałam itd. Jestem gotowa na dziecko którego bardzo pragnę. Ale jak go trochę zachęcić do dziecka? Nie wiem:(

Gość lelum polelummmm
Nie wiesz jak zachęcić? Opowiadaj mu o zasranych pieluchach o kolce i darciu ryja przez cała noc. Opowiadaj o nieustannych wizytach u lekarza o tym że nie mozna nigdzie wyskoczyc na weekend bo nie ma co z dzieckiem zrobic. Mysle, ze to go zachęci

Gość Ave Cesar
Facetowi zwykle nie w głowie są dzieci. Masze babki i matki radziły sobie w ten sposób że się facetów o zgodę nie prosiły. Po prostu zachodziły w ciążę i stawiały mężów przed faktem dokonanym. Ci zwykle nie byli zachwyceni ale ponieważ kiedyś ludzie byli bardziej obowiązkowi niż dzisiaj przyjmowali na siebie ten kolejny ciężar. Skoro się więc uparłaś że ten właśnie chłopak będzie odpowiednim dawcą spermy zrób dziurkę w prezerwatywie albo zaprzestań brania tabletek. I po sprawie. Jeśli używacie pseudo metody antykoncepcyjnej "stosunek przerywany" to po prostu przed ejakulacją przytrzymaj go za pośladki żeby nasionko pozostało w tobie i po kłopocie.

jesteś po prostu głupia. inaczej nie można Cię określić. głupia, młoda laska pozbawiona jakichkolwiek ambicji :o urodzisz i co później? będziesz latała do urzędu pracy po pomoc. jeśli facet nie chce dzieciaka to nie zmuszaj go! nie to nie! jesteś tak pusta, że aż mi Ciebie żal :o rozbrajają mnie takie dziewczyny jak ty :o

Autorka nie jest głupia. Nie wiem czemu jej zarzucacie głupotę i wyzywacie od pustaków? Chciała się wyrwać z domu więc znalazła sobie gościa który ją praktycznie od razu zabrał do siebie. Utrzymuje ją, opłaca wszystko (Autorce odpadają troski materialne) a w dodatku jest nawet miły- tu nie ma co tracić czasu tylko od razu trzeba przyklepać kawalera ciążą. Ona jest bezczelna, wyrachowana i cwana. Ale na pewno nie głupia.