Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karanie dziecka...

Jak ukarać dziecko często się pytacie. Nie wiem czy dobrze robie ale ja zamykam

Polecane posty

Gość Karanie dziecka...

na balkonie. Mam dwójkę dzieci 6 i 9 lat. Za karę zamykane są na balkonie, na jakieś 30 minut, do max. 1h. W tym czasie nie zwracamy zupełnie uwagi na płacz, uskutecznianie wrzaski, krzyki, itd... Efekt to kiedy wyjda są posłuszne i karne. No i efektem jest to że od kiedy zaczęłam stosować tę metodę, dzieci wiedzą czego się mogą spodziewać i nie broją. Nie chce ich bić aby nie wyjść na jakiegoś potwora. Jakie wy macie sposoby?

Gość ja 7miesieczniaka
ja moje zamykam w pralce

Gość dfdfsgsadfasdfhadf
Robię to samo tylko ze zamykam je w piwnicy, ale bo w kotłowni to w tedy chociaż węgla podrzucą i jest cieplej :P

Gość jennifer8787*zbanowana
ja moją córeczkę daję panu Heniowi na 20-30 minut,potem wraca ciuchtka, grzeczna, wyciszona, a pan Henio czasem daje nam nawet pieniądze za to albo małej cókierki, jakieś ciuszki :) podwójna korzyść

Gość anal fabeta
a nie bojisz się, rze twoje dzieci spadnom z tego balkonu? ze złości zeskoczom?

Gość Karanie dziecka...
Zglosic?! To co, lepiej abym katowala dzieci tak? Bila do nieprzytomnosci?!

mnie jak mama nie rozumie i nie umie się ze mną dogadać, to też zamykam ją na balkonie jak jest -20 tak na godzinkę gdy ją wpuszczam do salonu zgadza sie ze mną bez mrugnięcia:classic_cool:

"Lepiej"...? Innych sposobów nie znasz? Tak serio, to wiem, że to prowo... ale mimo wszystko się zagotowałam:(

rozmawiaj z dzieckiem, a jak jest agresywne ignoruj zmuszanie to nie wychowywanie. Kiedyś się zbuntują i będziesz miała taką atmosferę w domu na jaką zasłużyłaś

a nie pomyślałaś że mu tam zimno? chciałabys stać na balkonie jak ono tyle czasu? może lepiej z nim porozmiawiaj, zanim Cie znienawidzi i przestanie cokolwiek mówić, jest tyle innych sposobów na ukaranie a Ty wybierasz taki i jeszcze twierdzisz że dobry..

Gość awwa
nie cierpię dzieci i najchetniej zadusiłabym niegrzecznego bachora

Gość awwa
na szczęscie ich nie mam :)

Gość czerwonaa88
jednego klapacza na doopsko ijuz wie gdzie jego miejsce..:)

Gość wyslac i zglosic
topik moze w kazdej chwili zgloszony do administartowrow aby sprawą sie zajeli ,i adres IP przekierowali do komendy glownej policji do dzialu Bezpieczenstwa w Sieci.Lepiej ie robic sobie takich zartowbo mozna miec klopoty jak wielu wielu prowokatorow Wysylam topik do usuniecia go

Gość awwa
czasem klaps nie wystarczy, ale fakt, zamykanie na balkonie to nie są żarty

Gość kurator rodzinny zajmne sie
to co autorka opisuje zachacza o znecanie sie nad dziecmi, sa odpowiednie przepisy praw dzieck ktore zosatly naruszone. Radze zamknąć temat albo mogą byc nieprzyjemnosci związk z odwiedzinami policji i kuratora socjalnego .Jelsi welde autorki nie ochodzi do pastwienia sie and dziecmi mam nadzieje ze odpowiednie sluzby jasno jej wtytlumaczą ze jest w blędzie :o

Gość jfydhdgg
Mam nadzieję,że z tym balkonem to jaja są.

Gość to juz przesada !!!!!
.....Za karę zamykane są na balkonie, na jakieś 30 minut, do max. 1h. W tym czasie nie zwracamy zupełnie uwagi na płacz, uskutecznianie wrzaski, krzyki, itd... ...." Wszystko na ten temat, to juz jest paswteinie sie i jak najbardziej ewidenty przyklad znecania sie psychicznego a to jak najbardziej takze karalne . Namiary na IP jak najszybciej zostaną wykonane

Gość czerwonaa88
dajcie spokój...nie znacie praw kafeterii jak tacy poważni jestescie to poszukajcie innego forume...tutaj nikt nie jest normalny...normalne przecietne prowo to jest...nie podniecajcie się tak

dlatego w takich wypadka ustala sie wiaryygodnosc danego wpisu , od tego są odpowiednie sluzby aby zainterweniowali, gdy eweidentnie mozna wyczytac afiszowanie sie nad znecaniem fizycznym,czy psychicznym dzieci, a to co autorka opisuje nie mozna pozostawic bez echaa bo to juz jest przemoc psychiczna w czystej postaci narazając dziekca zdrowie fizyczne jak i psychiczne Bylam wlasnie identycznym dziekciem takie psychicznej matki, robila mi to smao i wiele tym podobnym sytuacji, to bylo chore i nie mozna na to dawac zezwolenia

Gość niekoniecznie musi byc to prow
prowokacja moja ciocia rowniez zamykala swoje dzieci :O teraz sa juz dorosle i nie maja z nia dobrego kontaktu , jak byli w mlodzienczym buntowniczym wieku wogole sie jej nie sluchali maja ja za zero , dzis jest strasznie schorowana nie martw sie autorko kiedys odplaca ci , ale w ten sposob niszczysz ich psychike :O

aa i wiem ze to prowo, poprostu glupi niedorozwiniety TROOLU robi sobie jaja z takich rzeczy ale jakby to przezyl i przeszedl przez to samo co opisuje i co ja przesszlam, znam smak tego trakktowania to by do glowy mu nie przyszko zakladac takie durnetematy i nasmiewac sie zz znecania nad dziecmi.Wiem co to znaczy i nie zakaldajcie juz nigdy wiecej takich prowokacji bo to boli

Gość Tooooooooooooooooom
Przeciez autorka pisze ze nie bije tylko zamyka :-O Kurwa, to jest najlepsze w Polsce ze nawet wychowwywac po swojmeu nie mozna bo zaraz jakas zazdrosna dziwka doniesie :-O

Gość do autorki;
jeżeli byś napisała, że masz psy i nad nimi jakoś się znęcasz, miałabyś więcej wpisów w tym temacie na kafe jest najwięcej obrońców psów

a nawet jak jeszce zyja takei psycholki jak moja matka to mam nadzieje ze twoje dzieic odplaca ci pieknym za nadobre , tylko weź przestan i nie afiszuj sie z tym bo sobie klopotow narobisz kiedys, jesli to prawda to nawet dobrze ci bedzie, a jesli beleef to radze wczuc sie wskore tych dzieci co przeszlyy gdy byly w takkich sytuacjach jak opisujesz

hahaa zazdrosna??? wczuj sie w sytuacje dzieci ktore sa tak traktowane, to jest znecanie sie psychiczne nad nimi, wiem co psize bo identyczny terror przeszlam,a jesli nie wierzysz to prosze idź sama osobiscie na komende z tym wpisem w glowym temacie i tobie powiedzą kto ma racje ,tylko mysle ze calo z tego nie wyjdziesz