Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podobno Dziwny 26 lat

Czy są w ogóle dziewczyny, którym się zdarza mieć włosy łonowe albo pod pachami?

Polecane posty

Te pod pachami wywołują chyba najwięcej emocji. :O Naprawdę trzeba być fetyszystą by u kobiet właśnie tam lubić włosy. :O To porażka, jak kobieta, znana z nienagannej wręcz higieny, startuje z włosami pod pachami i do tego jak dmuchniesz, to dają oznaki życia, beztrosko sobie falując. Już się takiej odechciewa zdejmowania majtek. :O A drzwi wyjściowe wydają się wybawieniem.

Gość phhhhhhiiiiii
przed facetem bym się tak nie pokazała:P chyba, że potem wyszłoby że tak chce:) w ogóle się tak przed nikim nie pokazuję:P

hmm...ja gole dokladnie cipke...jestem ciemna blondyna a wlosy na dole mam ( o ile je tam zostawie!!) czarne lsniace geste skrecone i lsniace...jak je zostawie to mam poduszke w majtkach...a w koronkach zle soe wtedy chodzi

Gość vera mit euch
Pod pachami to wiadomo, że trzeba. Ja nie lubię tam szczeciny. Tzipkę natomiast strzygę i jest pięknie. :D

phhhhhhiiiiii ale pełnoletnia już jesteś?

Gość phhhhhhiiiiii
tak:P

Miło, że są takie dziewczyny

Ja nie spotkałem żadnej młodej z włoskami pod pachami

Gość vera mit euch
Ktoś ci wcześniej napisał, że owłosienie to prywatna sprawa. Jeżeli facet nie akceptuje u kobiety włosów to znaczy, ze jest dzieckiem. Mój facet powiedział, że najważniejsze jest to jak ja się czuję i jak mi jest wygodnie, mogę być wydepilowana jak i zarośnięta, dla niego to nie ma znaczenia. I miłe to było. :) gdyby kazał mi się na zero machnać wyleciałby z hukiem.

Gość mariner
sa gusta i gusciki. JA SIE NIE GOLE POD PACHAMI ALE STARAM SIE LADNIE PACHNIEC WSZEDZIE WIADOMO PRYSZNIC DEZODORANTY I WODA TOALETOWA. I WAZNE ZE JESTEM JAROSZEM .jAKOS ZADNA MI SIE NIE SKARZYLA ZE BRZYDKO PACHNE.niektore to az nos mi pod pache wsadzaly .NIBY NIC A WACHALY Z LUBOSCIA.jAK ZAPYTALEM TO PYTALY O NAZWE DEZODORANTU :) chyba nie sciemnialy? co jak co kobitki bymmnie zaraz pogonily pod prysznic ale zapach im nie przeszkadzal. JEDNA TO AZ MOWILA ZE JARA JA MOJ ZAPACH A SZCZEGOLNIE JADER:) AKURAT TAM SIE PACHNIE:) mnie za to bardzo podnieca specyficzny zapach czystego ciala kobiety.Po prostu ciala. Naturalny ,bez toalet.

Gość phhhhhhiiiiii
ja nie wiedząc, że facet ma takie preferencje goliłabym się często:) tak zeby z włosami się mu nie pokazać:P

Gość mariner
mysle ze to sprawa wielce osobista .Dobrze jest wybadac co on /ona o tym mysli i wazne aby byc zawsze czystym i pachnacym i nie wazne czy z wloskami czy bez.Mnie akurat kreca wloski pod pachami ale tylko gdy sa bezwonne lub wonne seksem ;0

Gość vera mit euch
A mnie jarają owłosieni faceci. :P Zachowanie higieny to obowiązek, chyba nikomu nie trzeba o tym przypominać, prawda?

vera mi euch i naprawdę nigdy nie zdarzyło Ci się przy facecie mieć zarostu pod pachami albo na nogach? A nogi golisz całe czy do kolan?

Gość mariner
OJ! trzeba i to bardzo ! wystarczy wejsc do tramwaju ze studentami :) masakra! albo czasem przejsc kolo osobnika niby zadbanego a tu niespodzianka ! az cofa!

Gość vera mit euch
No jasne, ze mi się zdarzyło. :D Pachy golę, bo noszę często koszulki z krótkim rękawkiem. Nogi go kolan na udach mam liche owłosienie. Wstyd to byłoby się pokazać facetowi w momencie kiedy byłabym brudna czy nieświeża a nie z włosami pod pachami.

Myślałem, że teraz dziewczynom się zarost pod pachami nie zdarza

Gość vera mit euch
💤 Chyba wśród studentów z Pogwizdowa. :O Błagam, jak studiowałam to NIGDY nie zdarzyło mi się obcować z jakimś syfem. No, może po libacji od nas waliło, ale tak na co dzień to każdy korzystał ze środków higieny i wody...

Gość vera mit euch
Nie zaglądam ludziom pod pachy - naprawdę nie obchodzi mnie to. :) Niech sobie każdy pielęgnuje swój ogródek tak, jak chce.

Gość chł, chła, chła
Jestem wykładowcą i czasem jak wchodzędo sali, w którek czekająstudenci, to jak bym siekierą w łeb zarobił. Ten młody lud wogóle niedba o higienę (szczególnie w odmianie meskiej). Za prawdę mówię Wam. Trzeba się skutecznie pozbyć kudłów spod pach by nie capić po całym dniu pocenia się w garniaku pracując w pomieszczeniach bez klimatyzacji. Precz z kudłami pod pachami. I cipki też mająbyć wydepilowane! Kutasom depilator też nie zaszkodzi.

Gość mariner
MASZ RACJE .jA BYM DODAL ZE NALEZY PROPAGOWAC JESZCZE DOBRE I ZDROWE ODZYWIANIE KTORE MA KAPITALNY WPLYW NA NASZE WYDZIELANIE ZAPACHOW . porownaj smakosza kielbas z jaroszem i od razy dostrzezesz roznice. Generalnie ludzie jedzacy nadmiar miesa cuchna a jarosze sa neutralni lub maj fajny delikany zapach niekoniecznie odpychajacy MIECHO! TO JEST TO CO CZYNI NAS CUCHNACYMI !

Gość do few
takie uwielbiam!!!!!!!!

Jak się podjadałem tzypką fev, tak mnie zgasiłeś łosiu :O Chuuj mnie obchodzi, że ty sobie pachniesz i nie jadasz zwierząt. Tu jest dyskusja o kobiecych kłębowiskach wiatru pod pachami. :P Czytaj ze zrozumieniem, zanim zabije cię własne lustro.

Gość vera mit euch
Śmierdzę, bo zjadłam kurczaka na obiad. :classic_cool: Oczywiście dieta ma znaczenie na wszystko (tutaj trzeba pogadać z Andrrro seksowna klata Genem, bo się zna), ale i mięso jest ważne w codziennym odżywianiu. Do wege nic nie mam, bo sama lubię wegetariańskie żarło... Natomiast nie lubię takich wegefaszystów jak ty. Daj ludziom żyć tak jak chcą. Boże, to takie trudne?

Gość vera mit euch
Nie, teraz jestem w relacji z wojskowym śpiworem. A tak poza tym, to wypierrdalaj, karle. 💤

Nogi ogolone do kolan są fajne

Gość vera mit euch
A nie wiem, nie zwracam uwagi. Konkludując - jesteś normalny.

witaj Werus:) Nowy...nie moge sie pkazywac na saunie z dwoma kolorami wlosow bo wyglada dosc dziwnie ten kontrast, z drugiej strony wiem ze naturalne ale geste wlosy na dole czy na glowie w kontrastowej barwie daja za.je.bi.isty efekt...o ile majtek sie nie nosi