Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalutkaBrunetka_

Jutro pierwsza rozprawa rozwodowa...

Polecane posty

Mam jutro w Krakowie pierwszą rozprawę rozwodową... I jakoś specjalnie nie odczuwam stresu... Macie jakieś dobre rady, aby na miejscu nie zbzikować ? I podobno mam się ubrać skromnie- czyli spódnica skórzano-materiałowa i jakaś ładna bluzeczka będzie zbyt przesadnym strojem , podkreślając fakt, że jednak jestem bezrobotną osobą ?

Gość kan du tala
bardzo skromny ubior jak chesz alimenty na siebie

Gość dfhfghhgjhk
życzę powodzenia, taka ladna mloda a juz rozwodka... a ja narzekam na swoje staropanienstwo...

Gość dfhfghhgjhk
sama nie wiem co gorsze, byc stara panna ktora nie ma szczescia w milosci, czy byc rozwodką...?

Gość teraz wszystko jest
łatwe i proste,nie wiecie? Małżeństwo nic nie znaczy. Ludzie nie rozumieja jego tresci,pobierają sie pod wpływem chwili/ namietności/wpadki. masakra. Ile % małżeństw jest prawdziwych? 15%? Wszystko jest sztuczne,łatwe i zakłamane.

Gość dfhfghhgjhk
masz racje... lepiej troche poczekac a pobrac sie z wlasciwą osobą

Gość i jeszcze ktos pisze
bez emocji,ze ma jutro rozprawę(...)... Ile byliście małazeństwem? 5 minut? Szok.

Gość mamy rady.
Puknij sie w mózg i zastanów się nad sobą głęboko.

Właśnie bez emocji. Ponad 2 lata byliśmy małżeństwem, ale co poradzę na to, że wiara w ludzi, w to, że się zmienią wzięła górę i postanowiłam nie tylko ze względu na dziecko z nim wziąć ślub ? Zrobiłam błąd. Mogło się obejść. Nic nie czuję. Chcę tylko, aby to się szybko skończyło. I nie ma w tym nic złego, a Wy nie macie prawa mnie oceniać.

Gość ptasiek nastroszony
nie podawaj argumentu , ze Ci mąż seksualnie nie pasował bo Wysoka Łaskawosc może zapytać Cię jak to? wszyscy Ci seksualnie pasowali a tylko mąż nie

Droga Autorko! W takim razie trzymam za Ciebie kciuki,żeby wszystko poszło i sprawnie. Niestety trzeba przez to przejść,ale nagrodą jest na pewno nowe życie jakie dostaniesz-bo tak się stanie. Nie słuchaj nie przychylnych opinii innych forumowiczek,bo czasem mam wrażenie-że ludzie tutaj się wyżywają na innych za swoje niepowodzenia. A chyba nie o to chodzi na tym forum.Tak więc kończąc-droga Autorko-wszystko będzie dobrze,podjęłaś dobrą decyzję-bo własną,trzymaj się jej i niczego się nie bój.

Gość wykurwiste forume
to nie są argumenty, tylko incydenty