Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f32fom13jop

co was wkurza w waszych matkach??

Polecane posty

Gość f32fom13jop

?

Gość cOOle x64
głównie piizda bo nie mogę się podciągać na drążku :classic_cool:

to że jest nad wyraz wścibska jezeli chodzi o moje życie . Np . dzwoni do mnie ze mam okna w mieszkaniu pozamykane a dworze jest upał i na odwrót . Dzwoni i pyta gdzie jestem , bo samochodu nie widzi na parkingu ... Makabra ...

wymądrzanie sie ,nie przyjmowanie absolutnie żadnej argumentacji , pójście w zaparte mimo zdawania sobie sprawy że racja jest po drugiej stronie ,a najbardziej niezyciowość. Brak zainteresowania gospodarką , światem , ogólny brak zainteresowań , chyba że idzie o śmierć mostowiakowej ,ciażę foremiak ,albo makijaz sąsiadki.

Gość f32fom13jop
sprzata moj pokoj czyta moje osoboste zapiski;o

Gość madzikaaaa
rosiulrak, normalnie opisujesz moją mamę ;P dodatkowo - jest wiecznie chora! wszystko ją boli, zawsze jest przeziębiona, niewyspana, zmęczona... ale jakoś tego nie widać ;)

Gość to że
mnie bije,wyzywa i grozi mi :(

Despotyzm, poniżanie, bicie, jakiego dopuszczała się do mojego 21 roku życia. Nie przestała nie dlatego, że dorosłam, a dlatego, że sama to przerwałam przeprowadzką. Obarczanie mnie za swoje problemy np. źle pracowała i szef ją upomniał, bo ja zapomniałam wieczorem włączyć zmywarkę i ją to "wyprowadziło z równowagi". Wyzwiska i udawanie na zewnątrz rodzinki idealnej.

Gość mnie to ze tyle lat
mnie w dupie miala moje problemy itp itd a teraz by chciala zebym sie jej zwierzala i rozmowy chce ze mna prowadzic jak z rpzyjaicolka...a ja po tylu latach nie mam na to wogole ochoty

madzikaaaa : _halo -cześć -cześć mamo co tam -a m jak miłość ogladam a ty ? -nie ,czytam na necie o wyprawach na syberie -po co ? -bo mnie to interesuje - e idzże idże zimno tam - no zimno ale chciałabym kiedyś móc się wybrać - ciebie już dokumentnie popieprzyło Rolusia - ....... - a masz pieniądze ? o dziecku myśl odkładaj na jego przyszłość,a nie o głupotach ! Ludzie ! syberia ! ( tu prych) Takaś stara a taka durna - oj mamo -co oj oj ! w urzędzie byłaś ? - w środę - jutro idz ! -nie ,bo jutro idę przed pracą na henne -do kosmetyczki !!!??!!!!! -tak - nie no to się we łbie nie mieści ,trza ci kosmetyczek ,tyś nie na podobanie już ,dziecko masz !! mogłabym bez końca , to najluzniejszy dialog

Gość moja jeszcze obwinia
ojca ktory juz z nia niejest o nieudane zycie, o cierpienie przez caly czas jej malzenstwa, o to ze przez niego przeklina, przez niego nie ma tego czy tamtego. No w ogole o wszystko. I taka postawa roszczeniowa do calego swiata a zwlaszcza do dzieci o wieczna pomoc. tzn wszyscy maja obowiazek jej pomagac, zawozic ja wszedzie i we wszystkich jej sprawach uczestniczyc. A do tego ona dla wszystkich sie bardzo poswieca i wszystkim tylko pomaga i nikt nie do cenia tego. Ba malo tego ciagle jest niezadowolona ciagle jej zle, swiat jest zly. A jej zaintersowania to wlasnie, jak tamta wyglada, ile tamta przytyla kto z kim i dlaczego. Skutek taki ze to przez nia siostra uciekla z domu do chlopaka a ja przez cale zycie marzylam zeby uciec od niej. Ojciec babiarz i alkoholik nie dokopal nam tak w zyciu jak cudowna matka polka ktora sie dla wszystkich tylko poswieca.... A ja jestem najwiekszym jej wrogiem bo potrafie jej wygarnac jaka jest podla wredna i nieudolna zyciowo, a wiekszosc nieszczesc jest nie przez ojca a przez nia.

czynny pierdolec. drze sie ze strychu zamknij drzwi na dole jakbym byla jebnieta. wyciagam ogorki na obiad, ona w tym momencie kaze mi wyciagnac ogorki itp napierdalanie tysiac razy o jednym i tym samym.namietne ciagniecie mnie do neta, zebym ogladala apartament, o ktorego sie na emeryturze przeproadza. i pedantyzm. ale i tak ja kocham, choc ciesze sie, ze od noego roku bede znowu na swoim, bo na leb dostaje, musze miec swoja wlasna przestrzen.

Gość Samotny28l
wkurza mnie to że matka chciałaby abym ożenił się dla pieniędzy z dziewczyną wyglądającą jak kawał łajna z obory .. ja jednak nigdy nie zejdę poniżej pewnego poziomu urody wybierając partnerkę, a im biedniejsza tym lepsza, bo rozumie, że trzeba oszczędzać

Gość f32fom13jop
kciukiem-wynajem czy wlasne?

Nie lubie wtracania sie w moje zwiazki....a sama trafia na palantow Nie lubie jak karze mi sprzatac (moj sens zycia nie polega na sprzataniu,jej tak) Nie lubie jak szpera w moich osobistych zapiskach Nie lubie jak na starosc nagle urzadza ze mna pogaduszki na temat jej okresu (a chooooj mnie to,,,gdzie ona byla jak potrzebowalam rad bo mi ciota leciala?) Nie lubie jak mi zarzuca ze jestem zla matka dla swojego dziecka (no taaa,a ona byla taka super....i na kogo mnie wychowala? -.- )

Mother Monster u mnie to samo ,tyle że moja na palantówe nie trafia bo uważa jak kobieta ma dzieci to juz nie może sie z nikim wiązać i kropka i nadal hołduje owej teori ,mimo że dzieci dawno na swoim.

Gość f32fom13jop
kiedys mialam badanie kolanoskopie bo wykryto jakies dwa guzy balam sie ze to nowotwor wiec zrobilam to badanie wynik trzymalam w torebce bylo tam zdjecie guzow i opis badania -na szczescie okazalo sie nic groznego wiec nikomu z rodziny sie nie chwalilam bo to krepujace badanie itp pozyczyla sobie bez pytania torebke, wyciagla wynik, przeczytala i pochwalila sie polowie rodziny ze corka miala takie badanie:o o wstydzie i krepacji mowic nie bede

Gość houdini
-Jest strasznie niezdecydowana. -wkorza mnie to, że jak ugotuje obiad to uważa, że nie musi już nic robić, a ma otyłość-martwię się o jej zdrowie. Ogólnie to jest kochana i jej zalety przyćmiewają wady :)

Gość mniej prowokacji prosze
"o wstydzie i krepacji mowic nie bede"- nie widze powodu, oby wiekszych wstydow w zyciu nie Naprawde Cie nie rozumiem. A mnie w waszych matkach najbardziej wkurzaja takie dzieci jak Ty, po co takie glupie pytania zadajecie? Czy nie wystarczy, ze Was urodzily i w jakis sposob staraja sie Was wychować? Ale nie za bardzo to jednak im wychodzi. Biedne mamusie...

rolusiakrak tak pomyslalam ze jak tak napisze to ktos zareaguje przerazeniem ale wiem co mowie, i to jest fakt...tylko jej smierc mogla mnie uwolnic od niej, chyba zebym uciekla z Polski...ale znajac jej upor szukalaby mnie mnie az by znalazla

Gość f32fom13jop
a ja widze powod do krepacji bo to bylo moje osobiste badanie !! ktorego nikt nie mial prawa przegladac i rozgadywac innym!! jakbys ty tak chciala to spoko ja jestem przeciwna ach taka dziwna jestem