Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę mam

Ile macie kasy ? pochwalcie się a nie zmyślajcie

Polecane posty

Gość Trochę mam

Jak w temacie bank, obligacje i nieruchomości i ile macie lat

Gość und was jetzt ?
a po co to komu,jak tu pełno matek prosi o pomoc bo nie ma za co świąt zrobić........

Gość Trochę mam
A kto prosi? nie widziałam a mogę pomóc

Gość Kireiko
Mieszkanie własnościowe 48m2 z kasą gorzej... ok. 150 do 10.01.2012 33 lata

Gość choooy ci w morde
>mln >60m2 24lata 🖐️

Gość hahahggg
a ja zarabiam 500 zl na pol etatu, dobrze ze mieszkam z mamusia...

Gość biedna mmattkka
mam 2 córeczki sama wychowuje, nie mam pieniędzy aby zrobić im chociaż skromne święta, mama nie chcę mnie znać za to ,że nie jestem z ojcem dzieci alkoholikiem.ona wyznaje zasade chocby pił chocby bił byle był. proszę o chociaz drobne kwoty jedzenie itp nie widzę juz innego wyjście Magda

Gość Trochę mam
mimisiowa rodzice ci pomogli?

nie mam mieszkania, ale szukam, bo od nowego roku chce sie wyniesc, oczywiscie wynajme, nie kupie:D a oszczednosci mam tyle, ze az wstyd przyznac, choc mam nadzieje, ze choc na kaucje i odstpene starczy:D w portfelu 11zl, ale jutro wyplata

Gość koleś 22lata
własny doma w górach na mazurach, 25,6mln na koncie, 4 mieszkania w głównych miastach polski i pierrdole was w dooope 🖐️

Gość dom wlasnosciowy 80m kw
na koncie w chwili obecnej jakies 700zl i musi starczyc do 1ego (choc benzyna do pracy pochlonie wiekszosc)

Gość Trochę mam
To teraz ja 2 domy 380 m2 ,180m2,mieszkanie 58 m2, działki budowlane warte 16 milionów ,3 dobre auta a na koncie 200 000 tyś jedno dziecko 16 lat.

Magda - biedna matko - nie am sie czym chwalic ze taki los dzieciom zgotowalas ;/// mojego wspolczucia nie dopstaniesz - nie lubie gdy ktos nie dba o wlasne dzieci i np. rozmnaza sie z alkoholikiem;/ "biedna mmattkka mam 2 córeczki sama wychowuje, nie mam pieniędzy aby zrobić im chociaż skromne święta, mama nie chcę mnie znać za to ,że nie jestem z ojcem dzieci alkoholikiem.ona wyznaje zasade chocby pił chocby bił byle był. proszę o chociaz drobne kwoty jedzenie itp nie widzę juz innego wyjście Magda"

Gość znalazlam dobra prace
teraz mam w banku troszke ponad 30 tys, ale znalazlam dobrze platna prace i za jakies pol roku bede miala 200 tys, za ok 6 m-cy planuje wziac kredyt i zakup domu, poki co nie mam zadnych nieruchomosci, tylko stare bmw w garazu

Gość Trochę mam
ROR nie przesadzasz? życie ludziom różnie się układa a co winne dziecko a matka chce dla niego najlepiej.

"Trochę mam ROR nie przesadzasz? życie ludziom różnie się układa a co winne dziecko a matka chce dla niego najlepiej" nie - ani troche nie przesadzam. tak walsnie mysle - zeby miec dziecio trzeba byc dojrzalym rowniez finansowo na tzw. wszelki wypadek - splodzic dziecko a potem nie miec go za co nakarmic to zadna sztuka - dzieciom ogromnie wpsolczuje i staram sie pomagac - rodzicow tych dzieci.....a nie bede mowic nawwet;-)

Gość biedna mmattkka
proszę nie potepiajcie mnie co to teraz da nic :-( ja chciałam tylko troche jedzenia

ROR - ostre slowa:O roznie sie ludziom w zyciu uklada. planujesz dziecko majac dobra prace itd. a gdy ma ono kilka lat i z dnia na dzien ja stracisz to co wtedy? oddac dziecko, bo jest sie niewydolnym finansowo???

Gość no wlasnie jakie
dajcei spokój tym dzieciom, emat jest o tym czy macie kase, obligacje itd... o dzieciach pogadacie sobie w innym topiku.

Gość mama kubusia...
ja tez potrzebuje pomocy ale nie chce prosic o pieniadze tylko chce synkowi jakies ubranka i jedzenie.moze jakas mama mapo swoimsynku ubrania... nie bede pisalaoswojej sytuacji na forum,,osobie ktora chce pomoc wszystko powiem i jak bedzie trzeba udowodnie ze mowie prawde .

"Maośka ROR - ostre slowa roznie sie ludziom w zyciu uklada. planujesz dziecko majac dobra prace itd. a gdy ma ono kilka lat i z dnia na dzien ja stracisz to co wtedy? oddac dziecko, bo jest sie niewydolnym finansowo???" cp wtedy????????????!! majac tak niestabilna sytuacja- ze zuzywasz cala swoja pensje -i zyjesz d 1-ego do 1-ego konczysz jak tam na forum ....;/ mowilam ze zabawa w dziecko nie ejste dla wszystkich - ale moje zdanie tu nie ma znaczenia - bo tzw. wszyscy uwazja inaczej;-)

Gość Trochę mam
Mama Kubusia a możesz podać numer telefonu to zadzwonię i może ci jakoś pomogę.