Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę mam

Ile macie kasy ? pochwalcie się a nie zmyślajcie

Polecane posty

Gość ja86sia
rtgerwtwerteq ojojoj, widzę inteligencją nie grzeszysz i nadal problemy z rozumowaniem, cóż, nie będę tępoty uświadamiać w prostych rzeczach :)

Gość rtgerwtwerteq
Głupia peezda a nie studętka z ciebie

Gość mama kubusia...
i po co te podszywy....

Gość rtgerwtwerteq
widze ze ktos sie podszyl pode mnie wyzej ale ma racje :D:D:D:D:D:D:D:D głupituka. idz do kogos kto ma 50 lat i powiedz mu ze Ty juz sie w zyciu napracowalas i natyrałas i masz odsc...... ja pierdole :D:D:D

Gość ja86sia
ROR niestety nie zawsze można odłożyć, czasem zdarzają się nieprzewidziane wydatki :) z resztą z mężem wydaliśmy oszczędności na wesele i mówiąc szczerze nie planowaliśmy tak szybko dziecka, ale wyszło jak wyszło, oszczędności mamy małe, ale jak już pisałam - stać nas na dziecko, ciągle staramy się coś odkładać, więc nie patrzymy w przyszłość w czarnych barwach :) wiem, ze jest dużo nieodpowiedzialnych ludzi, którzy majstrują dzieci nie mając kompletnie nic, ale z nami nie jest tak źle ;) a co do mojego zawodu, to jednak nigdy dotąd nie miałam problemu ze znalezieniem pracy, więc też nie zamierzam myśleć negatywnie w tej kwestii :) trzeba być optymistą w tym szarym i smutnym świecie ;)

Gość ja86sia
rtgerwtwerteq skoro tamto to był podszyw to napiszę jeszcze raz - chodziło mi tylko o stwierdzenie, ze 20 latek mógł sam na te 5 domów zarobić a nie o to, że "się napracowałam, pozjadałam wszystkie rozumy i teraz będę leżeć i pachnieć", może źle to napisałam, ale nie to miałam na myśli. Więc podsumowując, teraz już na prawdę zmykam ;)

Gość tytutyhiytyytt
do joasia masz dziecko w drodze i 2 tys oszczednosci? malo odpowiedzialnie.

Gość uouou
Joasia sie rozmnozyla bo sie juz napracowala. Na co pracowac jak sie mozna rozmnazac, maz sie wszystkim zajmie, wyplate przyniesie. Dziewczyna rozumnie wybrala - partnera z kawalerka po babci. Staszka bez mieszkania nie chciala, ale Zdzisiek z mieszkaniem po babci to byl kasek. Tym bardziej, ze zgodzil sie tyrac na ich dwoje zaraz po slubie.

Gość gostek 333322
56tys 31 lat

Gość chyba w snach
28 lat, 30 tys.