Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejtiii

Help me.. Czy to mozliwe? Tabsy + ciaza?

Polecane posty

Gość Kejtiii

Witajcie. Mam do was pewne pytanie. Biore tabletki anty (nie zapominam brac, biore regularnie) tyle tylko ze od niedawna dziwnie sie czuje ciagle chodze do toalety, mam napady placzu, dziwne samopoczucie. Teraz mialam 7 dniowa przerwe miedzy opakowaniami jednak krwawienie nie bylo tak obfite jak to zwykle bywalo. Czy jest jakakolwiek mozliwosc zebym byla w ciazy? Co moge dodac jeszcze to tylko to, ze podczas stosunku moj partner zawsze konczy oczywiscie we mnie.

hm..znam osobe ktora pomimo zazywania tabletek zaszla w ciaze i teraz ma bobasa. a bralam jakies leki czy cos? bo czasem moga oslabiac ponoc dzialanie

Gość kasinka...
krwawienie z odstawienia z reguly jest mniejsze niz normalna miesiaczka. A reszte objawow sobie zwyczajnie wmawiasz. Kup jutro test, rozwiej watoliwosci i bedzie po sprawie.

Gość Swertys
Raczej niemozliwe bys byla w ciazy, osoby ktore wpadaja podczas brania czesto nieswiadomie oslabiaja dzialanie tabletek, albo zle je hiora (zapominaja, biora a potem chleja i je wyrzyguja). Glowa do gory :)

Gość Kejtiii
Jedyne tabletki jakie bralam to na przeziebienie. Rutinoscorbin, polopiryne tylko tego typu leki. Antybiotykow nie bylo.. Uprzedze co niektore komenatrze. Pecherza napewno nie mam przeziebionego jestem tego pewna. Biore tabletki od pol roku i nigdy nie mialam takiego wachania nastroju, a do tego co chwile najchetniej bylabym w toalecie;/

Help me.. Czy to możliwe? Tabsy + ciąża? mało prawdopodobne ale nie niemożliwe,choć nie życzę, lepiej gdy dzieci są zaplanowane

Gość sdfghjkl
Jezeli wystapilo krwawienie z odstawienia to ciazy brak,

Gość Kejtiii
Tak wiem ze krwawienie z odstawienia jest mniejsze. Jednak jest ono rowniez duzo mniejsze niz w innych miesiacach.

Gość Kejtiii
Mam nadzieje, ze macie racje. Nie chcialabym robic mojemu facetowi takiego prezentu na swieta poki co..

Gość kasinka...
krwawienie z odstawienia nie jest dowodem na brak ciazy. Wynika z przerwy w braniu hormonow. Dowodem jest negatywny test ciazowy ;) jesli pigulki przyjmowane byly regularnie, nie bylo wymiotow ani biegunek - nie ma podstaw by uwazac, ze hormony nie zablokowaly owulacji. Reszta to tylko nasza psychika. A o wszelkich takich watpliwosciach pamietaj, ze zawsze mozesz porozmawiac ze swoim ginekologiem, gdy bedzie Ci wypisywal kolejna recepte :) to rowniez jego obowiazek