Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzestraszonaONAwciazy...

Powiedzialam lekarzowi ze pilam mleko krowie w ciazy i dal mi skierowanie

Polecane posty

a czy ja mówię że tokso to bajka i olać sprawę? nie bo faktycznie może być zagrożeniem, ale popatrzcie sobie jaka teraz jest na to nagonka a ze dwa lata temu to już wogóle koszmar był, za to 5 lat temu jak córę rodziłam o tokso się nic nie mówiło za to na chlamydię to się każda badała bo taka straszna i wogóle :/ o to mi chodzi w haśle moda!!!!! 5 lat temu chlamydia, od jakiś 2-3 lat tokso, a teraz zaczyna candidia wchodzić i już się pojawia coraz więcej wątków na różnych forach jaka to ona szkodliwa i ile złego może wyrządzić i na forach to już gorsza od raka nieomalże a faktycznei to ma wpływ tylko na choroby skóry :P ile matek obecnych 6-8 latków robiło badanie na tokso?, a ile teraz? owszem zagrożeniem jest ale głównie jako przyczyna poronień!!! ja robiłam na tokso ale byłam w zdecydowanej mniejszości a zrobili mi ją tylko dlatego że miałam problemy z szyjką macicy i bakteriami :P

Gość głupie pojęcie
: P: P: P: P: P: Wiesz co? Czasami jak cię czytam to aż mi się żal robi.... Siejesz za każdym razem jakieś dziwne herezje i tyle. Wyobraź sobie, że jestem mamą 8 latka i na dzieńdobry miałam robione badanie na toxo. Teraz też jestem w ciąży i nie zauważyłam aby ktoś cokolwiek demonizował czy u lekarza czy na jakimś forum. Nie wiem czy to ty, czy inna mama robicie diabła z ospy czy świnki. Nie dziw się kobietom, że chcą dmuchać na zimne. I bardzo dobrze. Skoro robią badania i uważają na t co jedzą świetnie. Nie dajemy się zwariować ale w obie strony.

Gość Ktośśśśśśśśśśśśs
ja tez pilam mleko i co w tym dziwnego a jakie niby mialas pic dla dzieci chory temat stuknij sie kobito w leb

Gość DO :P:P:P:P:P
kobieto! doinformuj się zanim ponownie zaczniesz wypisywać podobne bzdury!!! toxoplazmoza jest bardziej groźna dla płodu im bardziej zaawansowana ciąża! nie wypisuj bzdur wprowadzając tutaj w błąd kobiety w ciąży! to bardzo ważne by kontrolować na bieżąco wyniki na toxoplazmozę jeśli nigdy jej się nie przechodziło