Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny siebie chłopak

jaki typ facetów lubią kobiety? chodzi o wygląd?

Polecane posty

Gość chikichk
Ze znajomymi, nie sama :D

aa widzicie dziewczyny dobrze mowilem ze wysoki - to pojecie wzgledne noo to ja sie niestety nie lapie, mam 174cm w butach bardzoniskoprofilowych a w normalnych 175-176cm wiec ni jak sie nie lapie i jestem niski :( przynajmniej dla was :P

Gość chikichk
To naciesz się tym widokiem i za mnie :) ale Ci dobrze :P aż Cię przez to nie lubię :O :P

chikichk aa wiec sama :D a ten brak drugiej polowki to z braku odpowiednich kandydatow czy przez male powodzenie u plci przeciwnej ?

Gość chikichk
kurde to Ty też w szpilkach musiałbyś chodzić :P Ale tak to bylibyśmy równi, więc nie jest tak źle :) Ja to mam zawsze problem przez mój wzrost, no cóż zrobić :)

a ja mam 175 i uj wam w dupala :P jak mozecie pytac kogos kto nie wie czego chce ?:D no faceci myslcie co czynicie bo wstyd :D

Gość chikichk
to pierwsze :) nie trafił się jeszcze co by me serce stopił :P chociaż byli tacy wcześniej ale nie wyszło :)

haha taa ja w szpilkach :D a moze w koturnach, swoja droga kiedys kolezanka chciala zebym ubral jej szpilki i dosc dlugo mnie z tym meczyla... nie nie nieuleglem :D troszke sie przerazilem bo albo jest zdrowo rabnieta albo ma dziwne zboczenia erotyczne i ja to podnieca :P chikichk zawsze mogl bym chodzic na palcach :P jakos wzrost by sie wyrownal... a ile masz wzrostu ? ze masz taki problem ?

Gość chikichk
sossss Ty nie musisz wstać rano? :P tylko nie w dupę :P kurna to co mam się pozbawić kończyn, aby być niższa? czasem bym wolała... Farida, Twoim ideałem kto jest? Twój luby?:)

Gość chikichk
176, pisałam już wcześniej :) Zazwyczaj faceci są mojego wzrostu albo niżsi ode mnie. Wysocy też ale rzadziej, w dodatku knury(z charakteru) :P Trzeba trafić na odpowiednią osobę - ot cała filozofia ;)

Gość chikichk
dobranoc sosssss :D

a z ta polowka niech zgadne, ci co ci sie nie podobaja to ich olewasz a ci co ci sie podobaja olewaja ciebie :D jakos mi umknelo ze wzrostem to ty kurdupel jestes :P ja myslalem ze naprawde masz problem ze wzrostem, ja bylem z dziewczyna co miala 183cm i ona to miala problem ze wzrostem a jak jeszcze zalozyla szpilki to w ogole :P nizszy bylem przynajmniej o glowe :P powiedz mi jak wyglada taki knury z charakteru :o

Gość chikichk
dokładnie, po części jak piszesz ale też jest tak, że oni mi się podobają, ja im a potem się okazuje gdzie ja miałam oczy...:P Facet swoim zachowaniem jest w stanie mnie w mgnieniu oka do siebie zrazić na początku znajomości :) No co, nie wiesz jakie to knurowate zachowanie? Że zamiast myśleć normalną - myśli mniejszą główką albo po prostu jest tak, że ludzie do siebie nie pasują :) chemia musi być :D

Gość chikichk
A Ty ze swoją połówką bedziesz spędzał sylwestra? Moja już się chłodzi :D

rozsmieszylo mnie z tym knurem bo tak mowimy na silowni na osoby o sporych rozmiarach, na takich typowych abs'ow :P czyli na poczatku ci sie podoba a potem czar pryska i myslisz sobie "oo nie co za brzydal gdzie ja miala oczy ?" czy poprostu odpycha cie na tyle ich charakter ze ich ladna buzka czy cialo nawet nie pomaga ? :P "Że zamiast myśleć normalną - myśli mniejszą główką" - oj nie mow ze jak ktos ci sie podoba to tez nie zdarza ci sie myslec ta mniejsza glowka :D z tym ze wiadomo trzeba umiec trzezwo myslec i nie dac przejac calkowicie kontroli tej mniejszej glowce :)

Gość chikichk
Chodzi o to, że mi się podoba ale potem odstrasza mnie charakter :) co mi po ładnej buźce tylko :P Ulżyło mi, żem kurdupel uffffff :D knury owszem to też opasłe świnie, ja na przykład tak swojego brata nazywam, on to przyjmuje jako komplement :D

no nie watpie ze twoja 2 polowka sie chlodzi bo jak sama napisalas nie znalazl sie nikt kto by twoje serce stopil, wiec wystarczy ze ta polowke przytulisz do piersi :P swoja droga to ty zimna kobieta bez uczuc musisz byc :P z ktora polowka ? z ta co ty czy ta ktora bez procentow potrafi ostro uderzyc do glowy i sprawic ze przestaje sie trzezwo myslec ? :D:P

Gość moj ideal to ,,,
przede wszystkim facet zadbany , z ciemna karnacja, kolor oczu jest mi obojetny tak samo jak wzrost , wlosy bez znaczenia byle by nie rude i nie farbowane ... piekny usmiech i biale zeby ,, i oczywiscie tatuaz ojjjj bardzo bardzo mnie kreci mmmmm

Gość chikichk
Pewnie, że zdarza mi się myśleć mniejszą główką ale mam na tyle rozsądku, że panuję nad sobą :) A jak poniektórzy faceci się zachowują na pierwszych spotkaniach to głowa boli :) wiadomo przecież, że jak się już ludzie poznają, są w związku to się różne rzeczy robi - żebym nie wyszła na jakąś strażniczkę moralności :P

Gość chikichk
hehe z tą bez procentów :D ? Chciałabym być zimna i bez uczuć a jest przeciwnie - ze mnie aż kipi :D :P

no tego nie wiem moge sobie jedynie wyobrazic jak sie zachowuja :P noo ja cie wlasnie tak odbieram, taka grzeczna pobozna zimna cnotliwa kobiete :D bez urazy :P mowisz przyjmuje jako komplement ale mowisz na niego knur bo jest opasly czy durzy bardzo mocno umiesniony ? my uzywamy tego slowa w tym drugim kontekscie :P

Gość chikichk
Z pobożnością wiele wspólnego nie mam, do kościoła jest mi nie po drodze :) Jest wysoki, zbudowany, nie gruby :) Ale pierdzi często w towarzystwie więc jest knur :D

Gość chikichk
kurde, że się nie daję przelecieć na pierwszej randce to już taka cnotka ze mnie wychodzi ? :P Boże co z tym światem się dzieje, schodzi na psy :P

Gość ochhhhhhhh
wszystkie bez wyjatku uwielbiamy takich 150m w kapeluszu i z anoreksją, wiesz :classic_cool:

chciala bys byc zimna i bez uczuc mowisz ? wtedy mogl bym do ciebie mowic Krolowo :D Krolowo sniegu :D mowisz ze z ciebie az kipi ? pewnie to po przez brak seksu :D hehe szczerze mowiac to moja druga polowka gdzies zagobila sie w sylwestra :D wiec tego spedze sam ale z przyjaciolmi, wiec w sumie tak jak ty :) moze tez sobie ten zamiennik polowki skombinuje i zamroze jej uczucia w zamrazalniku :D w sumie zimna bez uczuc ale potrafi niezle rozgrzac :P chikichk hmm a na drugiej ? zaraz wspolnie znajdziemy twoj stopien poboznosci :D