Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny siebie chłopak

jaki typ facetów lubią kobiety? chodzi o wygląd?

Polecane posty

Gość chikichk
Teraz Ty się przyznaj :) 🌼

Gość chikichk
no tak, jazda gazda :P

hmm no dobrze Marysiu niech bedzie wiedz ze to nie jest latwe sie tak przyznac... lubie dominowac, pozycje 69 na jezdzca i nawet po borzemu tylko nie pomysl sobie ze ja jakis katol jestem i bardzo religijny :D:P uwielbiam delikatnie muskac ustami od tylu szyje odgarniajac wlosy i patrzec na reakcje, jak zareaguje na to oddechem partnerka :D masz mnie przyznalem sie :P nie bylo latwo ale co tam :D

Gość chikichk
O imię pytałam 😠

Gość chikichk
mnie się podoba na jeźdźca gdy mężczyzna jest wtulony w kobietę :)

aaa o imieee :( czuje sie wykorzystany :( hahaha a tak serio jak juz lecimy zagadkami to jestem Ten .... Pan co lata ze szpadla po nibylandi ;)

mnie się podoba na jeźdźca gdy mężczyzna jest wtulony w kobietę masz namysli ze kobieta siedzi na facecie przodem do niego a facet ja obejmuje i przytula do siebie ? hmm

Gość chikichk
ok, dzięki Piotrusiu ;) tak dokładnie to mam na myśli :)

o prosze swietna pozycja u mnie namber one :) swietnie umozliwa penetracje partnerki i partnerka ma bardzo przyjemne bodzice no i przedewszystkim odczucie calym cialem poprzez przytulanie odwoluje nie jestes katola nie zaslugujesz na to miano hehehe ;P Piotrus Pan staaare czasy teraz jestem juz Lord Koks ;)

Prinzesska a ty co podsluchujesz ? wiem ze rzycie erotyczne innych jest ciekawe ale to intymna sprawa :D

Gość chikichk
e tam penetracja, bliskość jest fantastyczna :) hehe, kamień z serca :D Piotruś idę spać, do pogadania przy następnej okazji :)

no tak ale seks bez penetracji to jak patrzec zamiast jesc :P ale ta pozycja wlasnie przez to jest taka wyjatkowa ze partnerzy splataja sie w "jedno cialo" mozna poczuc na swojej klatce przyspieszone bicie serca partnerki ;) Tez mykam papa Marysiu w sumie sam nie wiem do kiedy pa :* ;)

Gość chikichk
😘 teraz chyba wyszło:D ok, dobranoc Wam ;) 🌼

jestes starsza ? to moze zamiast tak podsluchiwac to mnie czegos nauczysz ? :P Prinzesska tak pamietam tamten temat ale to nie byly moje fotki :P a swojego nie pamietam zebym obiecywal... zdradze ci sekret te dwie fotki to ta sama osoba tylko inne swiatlo i okres pare miesiecy :P wiec wybiarajac jedna z nich akceptuje sie automatycznie druga bo to ta sama osoba w innym swietle a tam sie klucili ze na pierwszym widac ze na sucho a na drugim ze widac ze to juz koks i ze za duzo :D haha co za lby :D

No za duzo to nie...hehe - a to do czego sie odnosi ? w ogole ile masz lat... mowisz ze starsza odemnie ? ;> :)

Ile ty masz lat? Spokojnie..Cwicz , cwicz nic nie ma od razu... ej to ja sie ciebie pytam ile masz lat :P ale widze nie chcesz zdradzic... :P co do mnie to ja wiem nic od razu ale ja juz troche cwicze i jestem sporych rozmiarow wiec w sumie moj nick jest adekwatny do mojej osoby ;)

nie ? ale ja jestem przeciez chamem i gburem wiec pytanie o wiek i wage uchodzi mi bokiem :D zreszta nie ma dla mnie zadnego tabu :P W kwietniu 29 hahahaha hahahaha :D dobre :P dawaj fotke - poczulem sie jak by ktos na chama chcia mi ja wyrwac z reki :D:D