Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny siebie chłopak

jaki typ facetów lubią kobiety? chodzi o wygląd?

Polecane posty

wierze smieje sie z tego ze tu mowisz ze znacznie starsza jestes i w ogole ze tamte zdjecia ci sie podobaly ale za mlody mysle sobie no moze masz faktycznie kolo 40 jestes a ty wyskakujesz z niecalym 29 :D jestes zaledwie 4 lata odemnie starsza a ja mam kolezanki starsze od ciebie bo w wieku 33lat z dziecmi (nie zadna patologia itp)i niechwalac sie 2 z nich uskutecznialy do mnie podryw, a tu niespelne 29 lat :D niezbyt siebie postarzasz ? Ksieżniczko ? za bardzo robisz halo ze swoim wiekiem :P

Hehe nie robie halo tylko ty lubisz widocznie starsze kobiety a lubie starszych facetow. Co nie oznacza ze zle wygladasz-wrecz przeciwnie,foty byly super.

patrze twoja fotke szkoda troche ze obrabiane komputerowo... ogolnie mi sie nie podoba... niby mikolaj a tam prezenty chowa :(

znaczy sie ja nie mam jakis kryteriow wieku, to zalezy od kobiety od jej charakteru i wygladu, moze byc znacznie starsza czy znacznie mlodsza nie wazne wazne co ma w glowie no i wiadomo jak wyglad :) mi sie wydaje ze jednak troche halo robisz, aktualnie masz 28lat niedlugo pyknie 29 jestes mlodziutka a odbieralo sie ciebie jak bys byla kolo 40 ;) Ksiezniczko te fotki naprawde nie byly moje ;) ale postury jestem bardzo podobnych rozmiarow, a czy jestem ladny czy brzydki nie mi to oceniac, a moze mam tylko magnetyczny charakter :P

Gość przerywacz6
Wy cierpicie na jakas bezsennosc, ze w takich porach siedzicie na kafe :D?

co do zdjec nie wygladasz zebys miala jakas nadwage ogolnie nawet nawet z ciebie "czarownica" (jak to tam sama sie nazwalas :D) ;) ale chyba jestes troszke niesmiala co ? ;> :)

hmm no to w takim razie tylko przy tym zdjeciu co hmm chowasz co nie co, sie troszke zawstydzilas :D przynajmniej masz taka minke ;)

Gość hejjjkaaa
prinzesska, a ty przeciaz mezatka jestes ;)

Gość hejjjkaaa
ciakawe co na to twoj maz :P

Gość niepewny siebie chłopak
up

Gość LordKoks.
:(