Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyna89

sponsoring - czy to takie straszne?

Polecane posty

Gość Tyna89

Ja bardzo chętnie poznam mężczyznę, zadbanego, inteligentnego ale może trochę... zagubionego? Szukającego przyjaciółki nie tylko do łóżka, ale także na kawkę, do pogadania. Jestem studentką z Warszawy, atrakcyjna, zadbana, blondynka, szczupla i wysoka interesuje mnie tylko stały układ. Proszę o maila najlepiej z króciutkim opisem: tynula22 małpka wp.pl

Gość teraz ten ktory szuka
prostytutki zagubiony sie zwie :D ? dobrze wiedziec. na studia tez z pomoca doopy sie dostalas :D ?

Gość Tyna89
nie komentuj i nie krytykuj, bo nic mądrego nie masz do powiedzenia...

Gość nie trzeba znac wszystkich
za to od ciebie madrosc az emanuje szkoda ze z "dupy strony" do tej madrosci sie zabierasz.

Gość to publiczne forum
kazdy moze pisac co sadzi na dany temat. A Ty, jesli nie wstydzisz sie tego, ze chcesz zostac dziwka po prostu powies odpowiednie ogloszenie na tablicy na swoim wydziale :P

Gość Tyna89
Nie rozumiem - czy to zawiść przez Was przemawia? Jeśli macie cos konkretnego do powiedzenia - słucham.Jeśli ma to być pusta krytyka z używaniem wulgaryzmów - to proszę, odbijcie stąd...

Gość mam sponsora i juz
idz na eAmore

ona stosunki studiuje i bynajmniej nie miedzynarodowe :D

Gość mam pytanie ...
ile chcesz na miesiąc jaki sex preferujesz - co dopuszczasz co wykluczasz przedział wiekowy faceta ? ;)

Sponsoring to nic złego jeśli tak go postrzegasz, jeśli bez zastanowienia powiesz o tym w przyszłości swojemu Życiowemu partnerowi- i on będzie mógł z tym żyć. Jest ok jeśli za kilka lat spojrzysz w sobie w lustro i nie poczujesz obrzydzenia.Kwestia tego czy warto? Odpowiedz sobie sama czy wart tracić wszystko , szacunek do siebie, szacunek bliskich osób dla kasy. Nikt nie ma prawa Cię oceniać tylko Ty sama, ale zastanów się, czasami nasze błędy kosztują nas więcej niż możemy zapłacić

Gość Tyna89
Nie, nie uważam abym kiedys w przyszłości związała się z kimkolwiek - nie chcę i tyle.Nie mam takiej potrzeby. A jesli chodzi o mnie? Zamieszczenie ogłoszenia to moja świadoma i przemyślana decyzja.. Więc poniosę wszelkie jej konsekwencje.

Gość to publiczne forum
Morigan, autorka topiku jest przekonana, ze bedzie w pelni panowac nad sytuacja. " zaopiekuje sie" nia mily, przystojny mezczyzna, z ktorym seks bedzie przyjemny a przy okazji bedzie miec tych kilka stow na ciuchy, perfumy i inne przyjemnosci. Bo po co klepac biede studentki na dorobku, skoro mozna zaczac od razu z rozmachem? Skoro w co drugiej reklamie slyszy, ze "jest tego warta"? Jest warta faceta lezacego u jej stop, jego pieniedzy. A kto wie - moze i w finale milosci? Tej dziewczynie wydaje sie, ze zycie dziwki to film "preety women"...

Gość mam pytanie ...
@ Tyna89 odpowiesz czy nie ? :O

Gość to publiczne forum
dokladnie - w zyciu nie ma nic za darmo. A za te wszystkie "przyjemnosci i udogodnienia" przyjdzie dziewczynie slono zaplacic, bardzo slono... Dobranoc

Gość módlmy się jdjnak
In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! W imię Szatana, Władcy ziemi, Króla świata, nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją Piekielną mocą! Otwórzcie szeroko bramy Piekła i wyjdźcie z otchłani, aby przywitać mnie jako swego brata (siostrę) i przyjaciela! Obdarzcie mnie zaspokojeniem, o którym mówię! Przyjąłem wasze imię jako część samego siebie! Żyję jak zwierzę na polu radujące się swoim cielesnym życiem! Obdarzam łaską sprawiedliwych i przeklinam zepsutych! Na wszystkich Bogów Piekła - rozkazuję, aby stały się rzeczy, o których mówię! Wyjdźcie i odpowiedzcie na wezwania poprzez spełnienie moich życzeń! O, USŁYSZ IMIONA

Gość Tyna89
Dobranoc.

Gość mam pytanie ...
posłałem ci maila 😘

to publiczne forum - 🖐️

Gość bylam tu i bede
To tak jakbyś zapytała - czy prostytucja to coś złego?Bo to jedno i to samo Jak dla mnie szczyt upodlenia - dno jakie może osiągnąć kobieta Takie baby to kobiety niezaradne życiowo, nastawione na łatwą i szybką kasę,często bez sumienia,niedojrzałe

A czym się różni sponsoring od utrzymywania niepracującego współmałżonka? :D I tu, i tu wyznacznikiem "szacunku do siebie" jest kasa. Skoro pracujący partner w związku płaci za utrzymanie, odzież, rachunki i przyjemności, to w konsekwencji płaci też za seks. Czy niepracujące z lenistwa żony czują się w jakiś sposób lepsze od sponsorowanych dziewczyn tylko dlatego, że ich kurestwo ksiądz poblogoslawil? :P

Fakt, to jeszcze gorzej. Nie dość, że taka daje dupy za to, że ja maz utrzymuje, to jeszcze mu za 1000 zł miesięcznie potrafi prac, sprzątać, gotować a czasem jeszcze 3 dzieci wychować. Bez pracy całe życie, a myśli, że jest lepsza od dziwki, bo pieniądze zamiast do ręki to na wspólne konto dostaje. A na dodatek jak ja pijany maz poniewiera, to nie odejdzie, bo nie ma dokąd. Albo kiedy ja leje po mordzie i zdradza na lewo i prawo to też cichutko i udaje, że o niczym nie wie, bo przecież sama na swoje kiecki i blyskotki nie zarobi. No cóż. Dla mnie kobieta, która pozwala się utrzymywać całe życie mężowi to pasożyt w niczym od utrzymanki nie lepszy.

Gość akabarbiette
hej mam tyle lat co ty jeśli to twój prawdziwy rocznik i jestem piękna mam ogromne powodzenie wręcz aż to męczące i mam trzech sponsorów. kocham sex nie chce jeszcze nikogo na stałe a jak mi kasa leci za to co lubie i robie dla siebie to jak tu sie nie cieszyć :)))) nie czytaj tych zazdrośnic:) jesteśmy piękne to korzystamy:)

Gość lolaaaaaa
Poradź to też swojej córce w przyszłości.

Gość akabarbiette
różnie z tym bywa bo dostaje też drogie prezenty :)) perfumy, biżuterie, ciuszki, kosmetyki potrafie na miesiąc jeszcze ok 6 tyś wyciągnąć :) jestem baqrdzo zadowolona nie żałuje i to ja ich wykorzystuje a nie oni mnie:) uwielbiam sex i mam życie na poziomie.