Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeSzczescie.

Oto mój plan na dziś... a wy szczury? zamułka przed kompem cały dzien?

Polecane posty

A tak na marginesie - nie każdy właściciek bmw jest bezmózgiem... - jak to nie ? napisz na kafe taki temat to sama zobaczysz :D :P noo wiesz Czarownico, dlatego wlasnie profilaktycznie czesto zazywam smiechu na tym forum ;)

Już to kiedyś gdzieś tu pisałam i mnie nie zagryźli :) A wiem z doświadczenia, że z tymi beemkami to różnie bywa, ja też lubię tą markę, a mózg chyba posiadam ;)

Już to kiedyś gdzieś tu pisałam i mnie nie zagryźli - oo prosze ale to pewnie ze masz taki nik jak bys miala nik "facet z silowni" , "dbamosiebie" czy tak jak ja "_lordkoks" to odrazu by sie posypalo w twoja strone pogardliwymi tekstami i stereotypami :D a mózg chyba posiadam - chyba tak bo w miare dobrze sie z toba gada ;) bmw nie jest zle ale ja tak bardziej w audi gustuje i mazdach :)

Gość njun
Koksik, powiem ci jak jest, generalnie ubaw jest z ciebie. Wystarczy wejść na nowym nicku, napisać w przyjazną mańkę do koksów i łasisz sie jak mały pudelek. Wystarczy wejść na nowym nicku, napisać, że koksy mają jądra w zaniku i szczekasz jak stary wyliniały kundel na łańcuchu. Działasz jak pies Pawlowa: bodziec- schematyczna reakcja, zero dystansu, od razu włącza ci sie ten styk z bluzgami, najbliższy dostepny zwój widocznie. Naucz sie jeszcze trochę o życiu, bo na razie ten sie śmieje, kto sie śmieje ostatni i jest to śmiech z Koksa i jego pana, doskonale dobranej pary. hahahahaha

rozmawiam poprostu z ludzmi ktorzy rozmawiaja ze mna normalnie... a cisne tych szczekajacych takich jak ty suczko liz mi dupe i spac jutro sciagne z ciebie haracz zalosna istoto.... :d

Gość njun
już napisałam, co chciałam napisać, mozesz teraz ujadać do woli. W miedzyczasie przemyśl sobie jak prostacko wypadasz, coraz bardziej to brzmi jak: hau! hau! hahahahaha

Naucz sie jeszcze trochę o życiu, bo na razie ten sie śmieje, kto sie śmieje ostatni i jest to śmiech z Koksa i jego pana, doskonale dobranej pary. hahahahaha ------------ taa faktycznie smiej sie smiej tylko uwazaj zeby corega nie puscila bo ci sie tiktaki posypia, a niema nic bardziej zalosnego niz ujadajaca bez zebna suka odslaniajace swoje dziasla szkorbutowe myslac ze smieje sie ostatnia... tylko nim sie obejrzysz zaczna smiac sie z ciebie i prysnie bajka o ostatecznych hihah i smiechach... :P

już napisałam, co chciałam napisać, - to teraz caluj pierscien i splyn bo zaloze ci kaganiec i przypne do budy...

Gość anarrrrrrrrki
facet który ma mniej niż 40 cm w bicepsie to ciota a nie facet tyle w temacie