Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laknąca

Dzieci niejadki w wieku 1,5 -2 latka, ktoś się z tym boryka ?

Polecane posty

ja podawalam multisanostol ale odkad ma inne leki przepisane ,odstawilam bo zreszta i tak niechetnie brał je ....

Gość mama też niejadka
Mój syn ma 20mcy 86cm i wazy 10,2kg. W ubraniu wyglada normalnie ale nago to kosci wystaja. A urodzil się niemaly bo ponad 4kg.@rzybieral ladnie przez 3 pierwsze mce, potem sie zaczelo latanie po alergologach, gastrologach itp. Mial skaze bialkowa z dolehgliwosciami ukladu pokarnowego. No ale skaza już minela, kupki w normie a apatytu dalej brak i waga jest jaka jest.W ogole nie chcę jesc pieczywa i mleka, odmawia kaszek itp. Jedyne co czasem przyjmie to rosol, pomidorowke a na drugie troche miesa lub makarony lub cos na slodko np nalesniki czy pierogi leniwe. Kiedys się zamartwialam ale potem odpuscilam i nie gotuje mu cudow bo i tak nie ruszy tylko dostaje to co wszyscy, najwyzej my czesciej jemy makarony:) U nas marfologia byla ok, zalazo w dolnej granicy normy ale z moczem gorzej, syn mial nawracajace zapalenia drog moczowych, trafilismy do nefrologa i mamy podejrzenie refluksu drog moczowych i skierowanie na szzcegolowe badania. I to często też jest przyczyna slabego apatytu i malego przyrostu wagi.