Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatatatatata

spotkanie wigilijne

Polecane posty

Gość tatatatatata

obecnie jestem na urlopie macierzynskim 3 miesiac, w mojej pracy nie pokazywalam sie od urodzenia a dostalam zaproszenie na spotkanie wigilijne. Z tego co wiem katering jest zamowiony a tak sie zastanawiam czy nie przyniesc ze soba jakiegos ciasta i kawy czy szampana.. Znam szefa i wiem, ze bedzie mial napewno jakis prezent dla maluszka. Podpowiedzcie mi mamy czy dobrze zrobie ?? z gory dziekuje

Gość a po co?? we kobito
nie przesadzaj poza tym w wigilie nie pije sie alkoholu wiec niewazne czy to jutro czy pojutrze ale nie stawiam alkoholu na wigilii no prosze cie ;/ trzeba bylo zaniesc ciasto po chcrzcinach a nie teraz robic impreze z wigilii

Gość oczywiscie...
Ty tez miej prezent dla jego maluszka

Gość tatatatatata
A myślicie, że jak wezmę pół litra wódki i słoik ogórków kiszonych to będzie ok ? A w prezencie zapakuje mu swoje używane czerwone stringi. Wiem, ze się ucieszy bo często mnie po pupci klepał zanim zeszłam na macierzyński.

Gość ccdccssacd
mozesz wziac, przeciez to nic zlego przyjsc z ciastem i kawa alkohol sobie daruj

Gość mamusieńka..
Ja tam zawsze w wigilie pije alkohol. Kup jakieś dobre wino dla szefa a dla kolegów z pracy wystarczy ciasto

Gość trytryui
uwazaj z ta pewnoscia, ja tez bylam pewna z epo slubie dostane ajkis upominek skoro zawsze sei skladalam na inne, a tu dupa i poczestunek przynioslam a nic nie dostalam nawet kartki z zyczeniami

a po co?? a widziałaś wigilię pracowniczą bez alkoholu??? a swoją drogą nie każdy traktuje święta w wymiarze religijnym, niektórzy tylko w wymiarze kulturowym i wtedy ani alkohol ani mięso nie przeszkadzają