Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolllllloooollloooolllooo

jestem wkurzona na moich tesciow!!!

Polecane posty

Mam 168cm wzrostu, waze 56 kg i ciagle slysze od tesciow komentarze, ze jestem gruba itp. :( mimo, ze tesciowa przy wzroscie 158 wazy 74 kg!! Mnie to juz dobija:( Nie mam nawet ochoty ich odwiedzac...

Gość kafeteryjny DJ
poiwiedz swojej tesciowejh ze jest krowa

Gość DOminika 22
a ja mam 22 lata i mam wrzody żołądka przez które bardzo źle się czuję, często wymiotuję, boli mnie żołądek, nie mam apetytu i chęci do życia i jak czytam jakie masz problemy to mam ochotę pierdolnąć cię w łeb że nie wiesz co o prawdziwe męki i stękasz z byle powodu o takie pierdoły, uwierz mi że chciałabym mieć takie problemy jak ty

ja mam tyle wzrostu i ważę 56-57 kg i mi tata często mówi, że jestem za chuda, moja mama twierdzi, że wyglądam bardzo dobrze, ani za chudo ani za grubo. Olej jej gadanie bo tego nie zmienisz tylko się wkurzasz niepotrzebnie.

Gość na wszystko jest sposób
Następnym razem,kiedy Ci tak powie,odpowiedz,że zdajesz sobie sprawę ze swojej "nadwagi",więc postanowiłaś nigdy w życiu nie zachodzić w ciążę,bo to tylko pogorszy sprawę. A przecież szczupła sylwetka jest w życiu najważniejsza,nieprawdaż?

Gość szczęśliwa :)
Ja mam 168 cm i 51 kg i mój favet mówi że teraz mam super sylwetkę a jak ważyłam 55-56 to twierdził że było trochę za dużo

Wiem, poniewaz kiedys musielismy wypelniac jej taki formularz potrzebny u lekarza. Miedzy innymi bylo pytanie o wzrost i wage. Poza tym bylysmy kiedys razem na zakupach i wiem w jakim rozmiarze ubran musialysmy szukac.

mi w sumie jest obojetne ile ona wazy, ale jak zaczyna komentowac jaka to ja jestem gruba, mimo, ze sama nie jest szczuplutka, to mnie cos po prostu drazni... czasem wydaje mi sie, ze ona chce mnie wpedzic w kompleksy, ale nie rozumiem po co:O

Gość Mirelllaaaa
A ja mam 165cm i ważę 66kg i żyje...