Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoRka88

Co jest z tymi tabletkami anty..??

Polecane posty

Gość DoRka88

Witam, mam pytanie czy któraś z was miała jako skutek uboczy przejmowania tabletek anty, zmianę zachowania na : wredne, wybuchowe, nerwowe , kłótliwe, czepialskie się "głupot" i nadmierną płaczliwość ??? Pomóżcie bo ja sama już nie mogę z sobą wytrzymać i z moimi nastrojami a co dopiero mój chłopak bo obrywa mu się za wszystko !!!... biorę tabletki Novynette juz 3 opakowanie (wiem że są nowością i są ponoć dobre )ale już nie daje rady i się zastanawiam nad zmianą. Pomóżcie!! Dziękuje.

Gość andzia katoliczka
po cholerę się chemią szprycujesz? o naturalnym planowaniu rodziny nie słyszałaś?

Gość może i są dobre ale jak widać
nie dla ciebie. Idź do gina, powiedz o problemie i zmień na inne

Gość parus
Ja też stosuję te pigułki, ale tu nie chodzi konkretnie o nie, tylko o to, że zwyczajnie tak reagujesz na zmianę poziomu hormonów w organiźmie. Przypuszczam, że bez pigułek czułaś się podobnie przed miesiączką. Dobrym pomysłem jest wizyta u ginekologa i konsultacja. Pozdrawiam.

naturalnie planujący lądują zwykle jako rodzina wielodzietna:) Nie wszystkim to odpowiada

Gość andzia katoliczka
kup sobie porzadny termometr,krucyfiks i troche swieconej wody.Nie bedziesz niszczyla sobie zdrowia.Naturalnie i pewnie.Zadnych skutkow ubocznych

hahha oprócz gromadki dzieciaków :)

też je biorę. W ciągu trzech miesięcy przytyłam z 44 do 51 kg. Wieczorem miałam mdłości tak na kilka minut przed braniem ale tylko do trzeciego opakowania. Po za tym nie są złe.