Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHOINKA PIEKNA JAK LAS

KOCHAM

Polecane posty

Gość CHOINKA PIEKNA JAK LAS

was kafeterjanie od 3 miesiecy jestem przykuta do wyrka, w wypadku zlamalam nogi:( dlatego czytam dziennie kafeterie, i boki zrywam:D:D:D macie wspanialy humor, niekiedy brzuch mnie boli ze smiechu z tych ripost dzieki wam nie odczuwam nudy niekiedy naskakujecie sobie do gardla:classic_cool:ale w sumie sie kochacie;) wspaniale forum:)

Murzynek Bambo Murzynek Bambo w Afryce mieszka Czarn ma skór ten nasz koleka Czarne ma wszystko tu nikt nie buja Nawet jak sdz czarnego chuja Uczy si pilnie przez cae ranki Jak dobrze jeba panny kochanki A mama woa Bambo, chopaku Ty mój malutki czarny jebaku Jak e si synu o ciebie nie ba Ty mi si moesz na mier zajeba Lecz Bambo wcale nie sucha mamy Ten may, czarny jebak kochany A chuj mu sterczy niby rusznica Nie jedna pod nim jczy dziewica Tak przepierdoli wiele dziewczynek Nasz dzielny Bambo, Bambo Murzynek A w kocu stwierdzi to bez zdziwienia e brak ju panien do pierdolenia I znów nie sucha Bambo swej mamy Zabrako cnotek, poszed do bramy A pewnej nocy nasze Bambisko Spotkao Koki, wielkie kurwisko Które codziennie, bez maa stale Pizda swdziaa i co tam dalej Lecz tym si Bambo nic nie przejmuje Siga pociera, huja wyjmuje I z miejsca kurwie Koki dorypa e a si z pizdy snop iskier sypa Ju dzie przemin, jebie noc ca A Koki woa wci mao, mao A po tygodniu murzynek miy Stwierdzi e brak mu po prostu siy U Koki piersi twarde jak skaa Wary na pidzie mocno nabrzmiay I jest jak posg wci niezwyciona A biedny Bambo ju prawie kona Wtem sowa matki znowu zabrzmiay " Ty si zajebiesz mój Bambo may " Lecz nie pomogy matki bagania Koki zagania wci do jebania Koki nadstawia cigle pizdzisko Cofa do tyu, podstawia blisko Pry si, kurczy jak wa ciao A usta szepcz wci mao, mao Na próno Bambo murzynek miy Chce je wykoczy, lecz brak mu siy Tego te bowiem ju nie dokona gdy na piersisku u Koko skona.

Gość Lisavietta
a zabieraj to połamane giczały i do roboty a nie się wylegujesz!