Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssaaasss

MARYWILSKA-czy ktoś tam był kupował coś?

Polecane posty

Gość ssssaaasss

witam:) czy ktoś był w tym miejscu ? opłaca się tam jechać na zakupy? ceny są w miarę niskie a wybór duży?

raz byłam i totalne DNO!!!!!! zupełnie jak stadion...nie wiem może ja nie umiem kupowac w takich miejscach ale jak widze chińskie buble od chinoli albo polskie badziewie w cenach 3 razy takich jak powinno być to mi sie odechciewa...już lepiej iśc do firmowego outletu albo nawet do byle sieciówki...torba z house'a dla przykładu służy mi juz 4 lata, podczas gdy te bazarowe gówna psują sie czasem po 1-2 założeniach

Gość ssssaaasss
bardzo proszę o wypowiedzi na temat tego miejsca w warszawie

aa i jeszcze pan ze stanowiska z wózkami i innymi artykułami dzieciecymi zalatywał wódą jak gorzelnia!!! patologia!!! nie polecam...no chyba że ktoś jest w podobnych klimatach...czułam sie tam jak w gorszym swiecie :O

Gość ssssaaasss
dziękuję ale takie żeczy jak bielizna czy rajstopy,getry można kupić taniej bo jak widzę w normalnym firmowym sklepie cene za getry do100zł to chyba przesada

a no takie rzeczy pewnie tak, ogólnie nie mówię,że jest źle i drogo, może ja po prostu nie umiem szukać, w dużych skelpach typu HM jest napisane na kupce wyprzedaz i moge łatwo ku;pic bluzke za 10 zl ...a tu wielka hala nie wiadomo często co i po ile, bo często cen nie ma podanych co mnie irytuje :o swoją drogą leginsy i getry można kupic chyba tanio na allegro, a są to produkty które mozna nawet bez przymerzania kupowac

Gość ssssaaasss
hehe niestety nie kupuje na allegro ponieważ jestem uprzedzona bo kupiłam 2 razy żle bluzke... ale dziekuję bardzo za odpowiedź:)

nie ma sprawy ;) no mi też wysłali raz z allegro 2 pary leginsów niby obie w tym samym rozmiarze a jedne jakby ciasniejsze :D ale sie nie zrażam...;)bo w sumie to były groszowe sprawy w porównaniu z kurtką z marywilskiej :o nawet nie wiem czy mam prawo tam reklamować bo paragonów chyba nie dają :o

Gość HMS..RTS22....Petard
Przeczytałem Marsylianka......tfu

Gość 5555500055505050
a ja też jestem ciekawa może ubranka dziecięce też tam są?

Gość a ja polecam marywilska
Bardzo lubie tam jezdzic.Jest tam wszystko dla calej rodziny i calkiem tanio.Do galerii nie jezdze,bo szkoda mi czasu i pieniedzy.A tylko snoby patrza na markowe ciuchy.

Gość gość
Kupujecie na Marywilskiej Polacy biedacy. Nawet mi was nie żal. XD

Gość gość
Dziś jesteś bogaty jutro możesz być biedak. Nie możesz przewidzieć przyszłości więc zluzuj majty Adidasa bo paski ci opadną

Gość Katka

A w sieciówkach kupują bogaci?:DD Przecież tam jest najgorsze ścierwo jakie tylko można sobie wyobrazić:D Chińszczyzna taka jak z bazarów, często nawet gorsza. Sieciówki są dla jemiołów, trzeba umieć szukać dobrej odzieży.