Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

Przecież to obleśne, że dziewczyna idzie ze świeżo poznanym facetem uprawiać seks, nie wstydzi się przed nim rozbierać do naga, robi to z nim w różnych pozycjach, na różne sposoby. Do tego taki typ dziewczyn patrzy głównie na wygląd

Każdy normalny facet by się czuł źle przy takiej kobiecie. No bo być z dziewczyną, co sypiała z jakimiś przystojniaczkami z klubów, tylko dlatego że fajnie wyglądali?

Gość JA JA JA
Jesteś żałosny :/ Zżera Cie zazdrość że to nie z Tobą takie laski jak opisujesz spędzają te jednorazowe wybryki. Nie popieram jednorazowych wybryków, ale jeśli dziewczyna jest z facetem kilka lat, kochają się a życie im się układa to wg mnie normalne że współżyją. Jeśli nawet zdarzy się że się rozstaną to co w tym złego że ona już kogoś miała? Źle to wygląda ĆWOKU tylko w odniesieniu do kobiet?! A co z facetem który sypiał już z innymi kobietami?! To jest wg Ciebie ok?!

Ja rozumiem, że dziewczyna uprawiała seks w związku, więc nie piszę tu o tym. Piszę o przygodnym seksie. Jednak jestem prawiczkiem i zapewne nawet fakt, że dziewczyna miała seks tylko w związku by sprawił, że zrobiłoby mi się przykro

Gość Pewna Dziewczyna....,
Rozumiem obrzydzenie, wynikajace z uprawiana seksu niewiadomo z kim. To swiadczy o marnym wykształceniu takie laski, nie zadje sobie sprawy z realnych zagrozeń, zarazeń. Nie mówie już o skrajnościach jak HIV, ale HPW, WZW, Kiła, Rzezaczka.opryszczka... i wiele innych :o Co do tego ze sie nie wstydzi- a czego mam sie wstydzić :), jezeli akceptuje sie swoje ciało to bez problemu mozna wyskoczyć z ciuchów, zrobic szpagat :classic_cool: wypiąć tyłek.

#HPV

Gość JA JA JA
W takim razie jeśli chcesz kobietę bez przeszłości erotycznej to szukaj w zerówce bo teraz już nawet gimnazjalistkom nie można ufać :P To czy ktoś uprawiał wcześniej seks to jego indywidualna sprawa.. To kwestia poczucia każdego człowieka. Jedni czekają do ślubu a inni nie.. Jeśli zależy Ci na kobiecie czystej jak łza to musisz włożyć dużo pracy w poszukiwania... Niestety ale niewiele osób zachowuje dziś wstrzemięźliwość- licz się z tym!

Ja nie jestem też jakimś mega adonisem i po prostu czułbym się nieatrakcyjny, wiedząc że dziewczyna robiła to z jakimiś przystojniakami z klubów. Czułbym się gorszy od nich

Myśle ze taka dziewczyna raczej nie wejdzie w zw z Toba :) nie masz sie o co martwić.

Gość JA JA JA
Na takiej podstawie Twoja samoocena mogłaby się skruszyć??? Nie żartuj... Jakie to ma znaczenie?

Gość JA JA JA
Pewna Dziewczyna- miałam właśnie napisać to co Ty :)

Gość Gawronka
A ja tam lubię seks, lubię poznawać nowych facetów :) Nie rozumiem o co chodzi...

Nie musi być od razu dziewicą, ale takiej po przygodzie bym nie zdzierżył

To ma duże znaczenie. Byłbym dla dziewczyny na pewno mniej atrakcyjny i mniej podniecający seksualnie niż jakieś przystojniaki z klubów, z którymi wcześniej to robiła

Nie pomyslałes ze jej ex tez mógłbyć przystojny, a do tego opiekuńczy etc.. moze mieć z nim wiele wspomnień, wiecej niż podczas przygodnego seksu.

Gość oszolomie
nie wszystkie chodza do klubow i wyrywaja (lub sa wyrywane) jesli taki typ kobiet ci nie odpowiada,po co w ogole o tym piszesz.szukaj tej jedynej gdzie indziej,bo ciebie to raczej zadna nie znajdzie.

Dlatego te wspomnienia mogą być ciężką sprawą. Przeciętny facet z piękną kobietą jest często traktowany na zasadzie: taki leszcz, a mu się udało, co ona w nim widzi?

Gość oszolomie
zawiodles sie na kims,czy podoba ci sie taka klubowiczka i wiesz,ze nie masz szans?

Ciężko to ty myślisz. Z taką samooceną to tylko wyjątkowa desperatka będzie w twoim zasięgu... Ale pewnie nie dziewica :D

Dorabiacie bzdurne ideologie dziewictwa. Mam koleżanke która była z niejednym lizała i była lizana uprawiała seks analny z kilkoma facetami, ale oficjalnie to dziewica. Jak dla mnie błona to żaden wyznacznik "porzadnosci"

A może właśnie mi się spodobała jakaś atrakcyjna, sympatyczna klubowiczka? Poza tym to upokarzające, że z takim klubowiczem dziewczyna mogła iść od razu, a ze mną pewnie nie, bo bym jej tak nie podniecał

Gość oszolomie
,,oficjalnie dziewica,,-to jest jeszcze lepsze :D

Gość oszolomie
przeciez piszesz na wstepie,ze to oblesne.inaczej trzeba bylo rozmowe zaczac ;)

Nie wiem co cie śmieszy, pisze tak jak to ona mówi, "I tak OFILCJALNIE jestem dziewicza, a bawie się cudownie"

"a ze mną pewnie nie, bo bym jej tak nie podniecał" No nie masz szans takiej zainteresować. Laski wyczuwają mięczaków z takim podejściem i omijają ich szerokim łukiem.

No właśnie po prostu obawiam się, że dziewczyna może mieć taką, niezbyt cnotliwą przeszłość. Ja wcale bym nie chciał z kobietą do łóżka iść od razu i dołowałoby mnie, że innym nadziała się na prącie na pierwszym spotkaniu, bo fajnie wyglądali

Nie jestem mięczakiem. Znam swoje miejsce. Jeśli kobieta spotykała się bądź sypiała z przystojnym prawnikiem/managerem to poprzeczka stoi wysoko. Jestem obiektywny