Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada1991

dobry wiek na zareczyny?

Polecane posty

Gość pi[pi
czekolada1991------życzę Wam wszystkiego co Najlepsze,a jak przyjdą gorsze dni (a na pewno przyjdą) wspolnie lepeij rozwiazac niz samemu:)po kazdym deszczu wychodzi sloneczko:) powodzenia i Wesołych świat :)

Gość .brand
w gwoli ścisłości wypraszaszm sobie nazywanie mnie gościem hhhhh, bo nim nie jestem. Jestem dziewczyną, trochę starsza od Ciebie i jak czytam Twoje posty, to "jest mi przykro", że żyję wśród takich ludzi. Pomijam kwestie Twoich zaręczyn, które guzik mnie obchodzą, tylko Twój styl wypowiedzi, który wiele o Tobie mówi jak i sposób patrzenia na rzeczywistość jest frustrujący. To już niestety mnie obchodzi, bo muszę pracować i żyć wśród takich ludzi jak Ty :)

Gość hhhhhhh
@.brand - logiczne, że lalunia nie ma żadnej z tych rzeczy, ale koleżanki będą zazdrościły pierścionka i w ogóle będzie tak fajnie z jej misiem. wpisy tej dziuni wskazują na kolosalny brak dojrzałości i zwyczajny brak inteligencji. za jakiś czas przyjdzie na kafe i będzie się żalić, że małżeństwo jej się sypie. żegnam kółeczko wzajemnej adoracji, intelektualnie doskonale się uzupełniacie. tylko pamiętajcie, aby za jakiś czas pocieszać małolatę, jak już jej w życiu nie wyjdzie. :))) PS mój hit - "hhhhhh to zwykly cham, pewnie mial zalozony topik na ktory mu nikt nie napisal i dlatego sie teraz wpier**** tam gdzie nie trzeba hehhe" płaczę ze śmiechu i trochę z żalu nad głupotą tej jednostki

Gość .brand
Ale masz gdzie mieszkac w - true!

Gość lilyloo
Każdy wiek jest dobry na zaręczyny, kiedy prosi o nie Ten Wyjątkowy :) A czy to będzie w 20, 25 czy 30 wiośnie życia - czy to ważne? Mój M poprosił mnie o rękę kiedy miałam...niepełne 22 lata. Za 1,5 roku wzięliśmy ślub i nie zastanawialiśmy się czy to za wcześnie czy za późno :)

Gość .brand
jasne, teraz wszędzie widzisz podszywy, bo ludzie nie przyklaskują Twojej jakże dojrzałej decyzji :) już sobie nie pochlebiaj, nie jesteś na tyle godną uwagi jednostką, aby trolować twój zacny topik :* "żegnam kółeczko wzajemnej adoracji, intelektualnie doskonale się uzupełniacie. tylko pamiętajcie, aby za jakiś czas pocieszać małolatę, jak już jej w życiu nie wyjdzie." to było piękne! :D

Gość .brand
poziom dziwności adekwatny do idiotyzmu rozważań :)

Gość margaretka12343
Kazdy subiektywnie moze odpowiedziec na pytanie jaki wiek jest najlepszy. Ja w wieku 20 lat jeszcze nie wiedzialam czego chce od zycia-było duzo waznych decyzji do podjecia - mieszkanie, studia itd. Teraz mam 24 i od sierpnia jestem zareczona. Dopiero teraz z pelna swiadomoscia moglam powiedziec "tak":)

Gość lollineska
mialam 19 lat, jak sie zareczylam- po 4 latach zwiazku z mezczyzna 10 lat starszym ode mnie. za chwile bedzie rok, jak jestesmy po zareczynach, a slub planujemny na "mniej-wiecej" w roku 2013. mialam 15 lat, a on 25, jak zaczelismy sie spotykac. to nie jest pedofilia. poza tym trzeba podkreslic, ze pedofilia to wspolzycie z osoba ponizej 15 roku zycia.ktos nie zna przepisow... moim zdaniem zareczyc zawsze sie warto. a swoja droga zareczyny nie oznaczaja zaraz szybkiego slubu, a pokazuja, ze ktos o kims mysli powaznie, planuje z nim zycie. a to, na kiedy ktos planuje slub- to jego sprawa. ktos pisal tutaj czy autorka ma prace, mieszkanie itp.- a co kogo to?poza tym u mnie w rodzinie to zawsze rodzice wyprawiali wesele, a nie para mloda- zeby sie nie wykosztowali za bardzo,a odlozyli na cos konkretnego. ktos ma uraz psychiczny, bo im starzy nie chcieli postawic wesela:D

Gość Ahossik_1991
Ja mam 20 a mąż 25, ślub był we wrześniu tego roku:) Nie uważam że to za wcześnie, każdy decyduje sam za siebie, ja nikogo nie pytałam kiedy mam się zaręczać i kiedy brać ślub. Jesteśmy szczęśliwi i to najważniejsze. aaa obym zapomniała zaręczyny były ja 19 on 24

Gość Ebebe
lilyloo Każdy wiek jest dobry na zaręczyny, kiedy prosi o nie Ten Wyjątkowy A czy to będzie w 20, 25 czy 30 wiośnie życia - czy to ważne? Masz racje :) ja sie zareczylam jak mialam 16 lat, moj facet mial 36 lat :) poczatkowo mieszkalismy u rodzicow. Teraz mam juz 18 i spodziewam sie coreczki :)

dzikuje dziewczynki:* teraz juz wiem ze nie jest za wczesnie i n=wiem ze wszystko ma dobre i zle strony,ale jesli dwie osoby sie kochaja to im sie uda:)