Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskxnsjsj

Czy to może być zapalenie ucha ?????

Polecane posty

Gość jaskxnsjsj

Kilka miesiecy temu dziecko zaczelo stopniowo tracic apetyt. Dzis juz je znikome ilosci raczej plynnych produktow i jest coraz gorzej a ma 20 miesiecy. Ciagle zamyka oczy i rusza nos.... Ma rowniez ciagle powracajaca wydzieline w nosie. Lekarze mnie wysylaja do okulisty ( bo z tym problem wiąza). Oprocz tego dziecko jest raczej rozdraznione, zmieniliesmy lekarza , ktory stwierdzil ze trzeba pilnie leciec do poradni audiologicznej poniewaz dziecko moze niedoslyszec. \ Do poradni jestesmy umowieni na styczen a w miedzy czasie odwiedzilismy larynogola ktory po badaniu uszu i gardla stwierdzil: - w lewym uchu blona bebenkowa nieco przekrwiona, - w nosie : malzowiny nosowe nieco obrzekniete I ja dzis dzwonie i pytam ( najpierw przypominam) , ze mnie zaniepokoiło to co mi na kartce wypisal przypomnialam wszystkie wczesniejsze objawy. NAGLE STWIERDZIL ZE |TO MZOE BYC ZAPALENIE UCHA I ZE PROSZE PRZYJECHAC. Juz pomijam fakt ze sam na to nie wpadl na pierwszej wizycie. Czy którejś tu obecnej mamy dziecko przechodzilo zapalenie ucha ??? Czy to faktycznie na poczatku moze przebiegac bezobjawowo ?????? Objawy zaczely sie jakies 3 miesiace temu . I tak jak pisalam to pocieranie wiazano z konieczna konsultacja okulistyczna, brak apetytu totalny - badan mam kupe ale nikt nie wpadl na zapalenie ucha no i teraz to podejrzenie niedosluchu . Czy ja w dobrym kierunku ide ?? Jutro na 8 mamy wizyte do laryngologa juz innego . Zobaczymy

Gość Mikołajowa jhkjlk
Może być!Dostanie antybiotyk i po sprawie.Może słabiej jeść ,bo boli jak rusza szczęką.Ja sama miałam zapalenie uszu,bez gorączki,bez bólu,ale miałam zaburzenia równowagi(chodziłam jak pijak jakiś:) )-lekarz stwierdził zapalenie ucha środkowego.Przeszło po leczeniu ant.http://polki.pl/rodzina_artykul,7789567.html