Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos wytlumaczy

Dlaczego tak wiele osob potepia prostytutki i uwaza je za glupie?

Polecane posty

bo trzeba być idiotką, żeby tak się szmacić i tyle. Jakby była inteligentna to by miała dobrą robotę bez dawania dupy. A tak na marginesie, chyba, żadnej kurwy nie znasz, bo byś zauwazyła, ze już po roku pracy zmieniają się nie do poznania

Gość byla sponsorowana dziewczyna
ja sie nie zmienilam ani po roku ani po kilku latach. Nie wiem, moze to wynik tego, ze zawsze mialam jednego stalego mezczyzne. Nie moglabym pracowac w burdelu i obslugiwac dziennie ilus tam klientow, chociaz domyslam sie, ze tam pewnie kasa wieksza niz z takiego ukladu

jak ty będziesz żyć w związku, gdzie partner nie będzie ci dawał kasy za usługi seksualne, wyrazy współczucia, dla niego.

partner mi kasy nie daje, sama na siebie zarabiam (nie jako prostytutka, mam normalna prace)

no to jesteś chodzącym przykładem dla moherów z Radia Maryja, że nawrócenia są faktem i istnieją.

Dlaczego bo to są ścierwa nie kobiety zero rozumu i zasad moralnych .Pan Bóg dał rozum i wolną wolę i jeśli używasz rozumu to nie stoczysz się na dno.Nie ważne czy to sponsor ,żonaty kurwiarz czy z netu ,obsługiwanie takich za kasę to obrzydliwość.Jaka satysfakcja z ukończonych studiów jeśli te pieniądze zarobione były na dupie.Dziwisz się a może myślisz być wzorową matką ,prawda zawsze ujawnia się nawet po latach Twoje dziecko może się dowiedzieć ,że ma matkę prostytutkę ,super co pewnie będzie z Ciebie dumny.Bo widzisz taplasz się w szambie i udajesz że pachnie a to jest gówno i zawsze śmierdzi ale widać są osoby które nie szanują się i często też kończą w rynsztoku ,mają to na co zasłużyły.

jakie nawrocenie tu widzisz? A od moherow to sie trzymam z daleka:P To po prostu byl przejsciowy etap w zyciu, bylo milo, ale sie skonczylo:D Teraz jestem w normalnym, powaznym zwiazku. I tych 3 ukladow nie nazwalabym "obslugiwaniem klienta", bo ja chcialam tego, bylo naprawde fajnie, nic na sile. To tak jak dwoje ludzi, ktorzy nie chca sie angazowac umawiaja sie na niezobowiazujacy zwiazek, laczy ich sex, symoatia i tyle. Tak samo bylo u mnie, z ta roznica, ze ja za to dostawalam jeszcze tzw "pomoc finansowa" Zanim ktos mi zarzuci ubieranie tego w piekne slowka to napisze tak: gdyby mi sie ktorys z tych mezczyzn nie podobal, gdyby byl niemily badz traktowal zle to bym sie nie spotykala. Chcialam to mialam- proste

tłumacz sobie i rób dobra mine do złej gry, tak czy owak, masz kurewski charakterek, ale przynajmiej dasz sobie radę w życiu, zawsze można powrócic do wypróbowanych metod zarabiania. Troche ci zazdroszczę, bo ja musiałem na studia zaiwaniać na targach poznańskich i w fabryce Pollena, a ty sobie , nóżki w bok i kaska łatwa miła i przyjemna.

Gość rerere433
ja uwazam ze sa potrzebne . Gdyby nie prostytutki to byłoby kilka razy wiecej gwałtów .

no tak, wielki znawca prostytutek, nieżyjący już niestety Endriu Lepper, wysunął tezę, że prostytutki zgwałcić można, bo to ich zawód

Ja nie uwazam prostytutek za glupie. Ale leniwe i przebiegle owszem. Nie szanuję, w końcu kurwa to kurwa i nie opowiadać mi tu lzawych historyjek o przyjeździe do wielkiego miasta i potrzebie zarobienia na studia :D

Gość sddsafddgfdg78
polecam film studentki(((:classic_cool:)))

nikt tu lzawych historyjek nie opowiada jak na razie. Ja w sumie mialam wybor, moglam wziac dziekanke, rzucic studia, zebrac i studiowac:D No wyjsc jest wiele, ale wybralam takie jakie mi odpowiadalo i nie narzekam

Oczywiście ze te zmuszane to inna historia. Ale ja mówię o tych które z własnej woli idą się szmacic i jeszcze wmawiają innym ze to całkiem normalne. I takie zycie im odpowiada. To wiele o was mówi :)

tak, wybralam taka droge, bo po pierwsze chcialam skonczyc studia, po drugie nie bylam z nikim w zwiazku wiec taka znajomosc to byla mila odmiana:) Mam rozumiec, ze jakbym za taka znajomosc kasy nie brala to juz bym potepiana nie byla?:D

a tak po za tym, to co ty masz za wyższe wykształcenie i jaka debilka jesteś, że aby skończyć studia, musiałaś dawać dupy? kObieta, która potrafi myśleć i ma troche moralnosci, to wymysli inny sposób, nawet pójście na urlop dziekański jest lepszym wyjściem niż żerowaniu na facecie coi mysli kutasem i okrada swoją rodzinę, pracę, by dgodzić sobie i utrzymance.

no te co z własnej woli to masakra jak dla mnie :/ jeszcze się cieszą z tego :D brak słów ;P nie wyobrażam sobie dawać komuś a potem męża szukać i co zapyta o przeszłość i ściema ? Aniołek ?

a w sumie, to takie jest życie. Jest popyt to i podaż być musi, prawa ekonomiczne działaja i regulują nasze życie. Są faceci myslacy kutasami i mający żony świętoszkowate, to i muszą byc takie cichodajki.

Gość kasinka...
prostytutki byly, sa i beda, sa jak wentyl bezpieczenstwa dla "potrzebujacych". Tyle i tylko tyle. ale nie widze powodu by je za sam ow fakt wielbic. Zwlaszcza tych sposrod nich, ktore kurestwo traktuja jako latwy srodek na zdobycie kasy. Nie sa przymuszane, same chca. Same sie ponizaja i daja sprowadzac do roli zywej lalki. I za to mam je szanowac?

dlaczego sciema jak facet zapyta? Ja nie uwazam bym byla jakas kurwa w przeszlosci, w sumie gdyby nie ta kasa to smialo moglabym powiedziec, ze bylam w 3 "zwiazkach":D Moj partner wie, bo dla mnie szczerosc to podstawa.

miałem w grupie dziekańskiej takie dwie, śliczne dziewczyny, to i miały wzięcie,szczególnie jak się wystawy na targach poznańskich zaczynały, łatwy zarobek, ale takie trochę smutne były, jakoś tak, śmiech przez łzy......

Potrzebujacy seksu faceci powinni się postarać w łóżku żeby go mieć wiecej. Jak nie to.zostaje ręka.soby dziura w płocie :D Ale sumie wie nie dziwię jak laski chętnie dają za grosze to czemu nie brać.

Gość oooooyyyiwehyu
nie ma za co szanować prostytutek ale i tak stoja wyżej niz kochanki żonatych facetów, które znacznie bardziej przyczyniaja się do cierpienia na tym swiecie Jak któraś zostaje kochanka żonatego faceta , nawet za darmo, to jest gorszym ścierwem niż najbardziej zużyta prostututka A prostytutka sponsorowana przez żonatego w stałym układzie kochankowym , jest podwójnym scierwem i tyle....wy studentki sponsorowane

Gość weeeeee
a mnie rozwala, że tak tu się na tych prostytutkach każdy wyżywa, a o panach korzystających to cisza. Wiadomo, facet to czasem musi, ale to spoko gość, jego to nikt nie potępi, nie to co ta luja prostytutka, której się nie da zgwałcić hehehe.