Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Habiba

Jakie macie zdanie na temat związków międzykulturowych? Byłyście/ jesteście w ta

Polecane posty

Takie związki międzykulturowe jak najbardziej mogą być szczęśliwe i udane, ale nie jest to wcale łatwa sprawa. Muszę się bardzo starać, żeby się udało.

No cóż ja nic nie sądzę. Szkoda mi tylko naiwnych niektórych dziewczyn które wiążą się np z muzułmanami a potem dostają kopa w dupe. Wiadomo jakie sa historie. Sama jestem w związku z obcokrajowcem ale kultura podobna , to prawie nasz sąsiad więc problemów na tle kulturowym nie ma. :)

paul o co Tobie chodzi :o charmsy ja to wiem, dlatego muszę się bardziej starać! Pewnie to Anglik. Mój też się tutaj urodził, tyle, że inne wychowanie.

Wez ignoruj tego przypala. :) się wysila a nikogo to nie obchodzi. Ale chodzi ci o to ze musisz się starać ale twój facet tez chyba? Czy tylko ty?

Jak się patrzy na Brytyjczyków to widać różnice. Inna historia inne wychowanie. Ale jak się postaracie to się wszystko uda.

Gość merry christmas!
On już nie swojego życia. Czaly czas na kafe. Nic dziwnego ze nie znalazł ten jedynej pomywaczki jeszcze.

Gość chijah
oczywiście że ładne, Ciebie na pewno na taką nie stać zakompleksiony buraku

Gość merry christmas!
Tak to ładne Polki. A twoja stara to chyba była jakas polczyna. Tyle o nich wiesz z domu to pewnie wyniosles dresie polaczkowy

ja jestem szczesliwa w zwiazku miedzykulturowym. Szczerze powiedziawszy wogole nie odczuwam roznicy. Owszem, zarowno on jak i ja wprowadzamy w zycie jakies tam tradycje/zwyczaje, ale zazwyczaj druga strona latwo sie adaptuje do nich. W kazdym zwiazku trzeba sie starac i o niego dbac. Nie uwazam zeby trzeba bylo starac sie bardziej ze wzgledu na odmienna kulture. Trzeba miec poprostu cierpliowsc i byc tolerancyjnym (niektorzy na tym forum tego pojecia nie znaja wogole).

Gość merry christmas!
Twoja stara była lamą :D na niej się wzorujesz? W takim razie Polki sa nie na twój gust.

nie mam nic przeciwko, dla mnie wazna jest wiara - tzn wyznawanie tej samej wiary i wspolne pasje sama jestem w zwiazku z Portugalczykiem ktory jak wiekszosc zreszta jest katolikiem i nie widze jakiejs tam przepasci kulturowej miedzy nami, bardzo dobrze sie dogadujemy itd

Lady Love - dobrze mowisz. zeta- przestan dawac te linki, bo w koncu nikt tu nie bedzie pisal, a kogo wtedy bedziemy wyzywac? i zostaw juz zone w spokoju. pozostale wpisy na razie bez komentarza.

" belle de szczur,ty nawet nie masz pojecia ze piszemy "w ogole"a nie wogole.zanim zaczniesz zucac tym slowem,pocwicz jego poprawna pisownie" haha uczepiles sie bledu ortograficznego a sam ostatnio napisales "obkradac" jak ostatni wiesniak :)

Gość zesralem sie na rzadko
zeta vel paul vel mariolka widziales juz nowe focie mayor w burce?

Gość zesralem sie na rzadko
a ma, w swoich zdjeciach, wejdz w jeje zdjecie w stpce a potem zobaczysz reszte zdjec..miedzy innymi w burce buhahah idealne do twojej polczynowej kolekcji

Gość hej mariolka spod ilawy
Mariolka chcesz zobaczyc cos interesujacego?jak tak moge ci przeslac linka i bedziesz mial zdjecia wszystkich tych polczyn co tu tak wypisuja na forum,bo je znalazlam heheheh

Gość belzeboobek
i co, konia sobie bedziecie walic przy tych fotkach?

Gość hahahas
Się polaczki ze szczęścia nie posrajcie. Jedni maja za cel w życiu odkryć lek na raka a inni kafe i szukanie.zdj :D żal mi was przegrancy zyciowi Żadna.dziewczyna na którą najeżdzacie nawet tu nie zqglada. Czemu? BO ONE CHOCIAŻ MAJA ZYCIE :D

Gość swiete słowa hahahas
z ust mi wyjełas :)

Gość swiete słowa hahahas
co taki paul moze wiedzic o zwiazkach MIEDZYKULTUROWYCH, kiedy nie ma pojecia o tym, co to jest KULTURA:):):):