Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Potrzebuję Waszych pomysłow kobity... natychmiastowo pliiiis

Polecane posty

Musze w ciągu 5 minut oddzwonić do mamy i powiedzieć co chcę pod choinkę. Może to być jakiś kosmetyk, albo cokolwiek... około 100 zł. Nie mam pomysłów. Coś fajnego może któraś z Was wyczaiła ostatnio? A ja o tym nie wiem ;d

nie mam pomysłu na książkę, czapkę sobie kupiłam ostatnio, rękawiczki mam i wszystkie płyty które chcę :>

beauty blender :D:D jeśli lubisz makijaż jakieś perfumy z super-pharm ogólnie masa promocji jest. wejdź na gazetkę internetową rossmana i coś sobie wybierz

ile masz lat? polecam jane austin duma i uprzedzenie, don brown-to ten od kodu da vinci-wszystko ma świetne, jusiadler olsen-kobieta w klatce(kryminał)

Gość Maczatka
Książka pt. "Przerwane dzieciństwo". Gorąco polecam!

20 lat...No ale już musiałam zadzwonić natychmiast i wymyśliłam fajną paletkę do makijaży bobbi brown, albo coco chanel mademoiselle

bilet do teatru-też wchodzi w grę?? polecam sztukę pt. "Wieczór kawalerski" świetna,rozerwiesz się, pośmiejesz!

a co do basenów, tańców i takich tam to nie mam za bardzo kiedy. A nie w każdym teatrze grają to samo ludzie ;>no nic, dzięki za dobre chęci :)

megi to wyszukaj sobie coco chanel mademoiselle w internecie :) ale najlepiej pójść gdzieś do perfumerii i powąchać :) Mocne i słodkie perfumy to są