Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy1

czy ktoras z was ma brzydkiego chlopaka a mimo to go kocha?

Polecane posty

Gość ciekawy1

Proszę o wasze doświadczenia opinię..czy to wogle możliwe by kochać brzydkiego faceta i nie myśleć o tych przystojnych? Czy taki facet wkoncu naprawdę może podobać się dziewczynie?

Gość ciekawy1
Nikt mi nie pomoże?

Gość psudeodfe
Zależy co jest brzydkiego w tym chłopaku. Coś jednak musiałoby mnie urzec w nim. A jak już go bym kochała to nigdy bym nie powiedziała o nim na pewno, że jest brzydki. Przecież byłby moją miłością, a więc kimś najcudowniejszym na świecie. Jak mogę powiedzieć zatem, że mam brzydkiego chłopka? mój facet to kochany, piekny facet. A co sobie inni o nim myślą mam w doopie.

Gość dojrzała baba :)
ja za nim poznałam swojego męża chodziłam z chłopakiem 3,5 roku wysoki przystojniak wszystkie koleżanki mi go zazdrościły a moja mama uważała go za 8 cud świata :D....ale co z tego jak facet kompletnie nie nadawał się do tego żeby robić z nim jakiekolwiek plany na przyszłość ....mimo takiego wyglądu był przysłowiową dupą którą całe życie trzeba by było prowadzić za rączkę ....jak poznałam swojego męża no cóż nie powalił mnie na kolana ....wysoki i owszem ale blondyn (a ja zawsze wolałam brunetów :)....do tego okulary ( wada wzroku )...no i z twarzy też nic takiego ale zakochałam się w jego ciepłym podejściu do ludzi....optymistycznym patrzeniu na świat ...zaradności .... jak na mnie patrzył jak szanował...wszyscy znajomi byli w szoku że wymieniłam tego byłego na kogoś takiego a moja mama długo go nie akceptowała ( teraz jest najukochańszym zięciem i synusiem :D ).....jestem z tym moim brzydalkiem już 20 lat po ślubie i nie zamieniłabym go na żadnego nawet najpiękniejszego na świecie ....moja babcia zawsze mawiała że sama pusta ładna miska ci jeść nie da liczy się to co zawiera w środku

Gość ciekawy1
No nie wiem..np gdyby był taki jak ja.bardzo wysoki.niebieskie oczy.szczupły..wrażliwy opiekuńczy nieśmiały odpowiedzialny..ale mam brzydka twarz..czy taki chłopak mógłby zdobyć serce dziewczyny?czy raczej na dzień dobry tekst- potwory to ja lubię ale w filmie potwory i spółka..

Gość emi łajnchaus
w każdym, którego pokocham widzę zawsze coś atrakcyjnego, nawet jeśli całokształt jest obiektywnie średni, kiedy są prawdziwe uczucia, fizyczność staje się mniej ważna, twój post wskazuje, że jesteś albo bardzo młoda albo bardzo niedojrzała, życzę wielu miłości i weryfikacji swoich oczekiwań z nimi związanych

Nie rozumiem co to znaczy miec brzydkiego faceta, przeciez jezeli go kochasz to nie widzisz brzydoty prawda? Ja kiedys bylam ZAUROCZONA w sasiedzie. Byl najprzystojniejszym facetem na ziemi, dopiero jak mi przeszlo zauwazylam ze fatalnie sie ubiera, jest nizszy niz ja, a wlasciwie to kalowaty, a do tego ma pisiowaty zarost na twazry. Ale jak bym w nim zauroczona to byl najpiekniejszy na swiecie do czego zmierzam? Uwazam ze jak sie kogos kocha to po pierwsze nie widzi sie brzydoty, a po drugie czy to takie istotne zeby sie nad tym tak intensywanie zasanawiac na forum?

Gość zakochana w brzydalu..
powiem tak facet ktorego kocham jest po prostu brzydki z wygladu niski jak na faceta z wado wzroku dosc duza wada wymowy dziwnym smiesznym smiechem cos typu zacznij sie smiac a wszyscy smieja sie dookola ma dwie lewe rece do wszytskiego a mimo to oddalabym za niego zycie i zawsze oddam, ale niestety nie moge z nim byc i pozostala mi milosc platoniczna :((( pozdrawiam wszytskich brzydalow :*

Gość ciekawy1
Ps. Ja jestem facetem który bardzo chce znaleźć swoją miłość mimo braku urody..dlatego te pytanie to poniekad szukanie nadziei że jest jakąś szansa skoro innym się udało..

ciekawy1 Ps. Ja jestem facetem który bardzo chce znaleźć swoją miłość mimo braku urody..dlatego te pytanie to poniekad szukanie nadziei że jest jakąś szansa skoro innym się udało.. jestem przekonana ze napewno znajdziesz milosc na ktora zaslugujesz, ja swoja zmarnowalam ale tez mam nadzieje ze trafie kiedys na drugiego takiego brzydalka bo jedno jest pewne przystojniaka nie chce mialam dwoch i zdecydowanie ten ladbniejszy duchowo wygrywa oni co najwyzej moga mu buty czyscic :))

Gość ewwwwaaaaaaaaa
ciekawy skad jestes

Gość magdziua
sebastian znowu ty jezuu czy ty nie masz nic innego w zyciu do roboty poza zakladaniem tematow na kafetrii i zaleniu sie na swoja brzydote?

Gość ciekawy1
Mam na imię kacper jestem z Rzeszowa..więc istnieją dziewczyny które świadomie wybrały by tego brzydszego.kulturalnego i odpowiedzialnego od tego pięknego który myśli tylko by przespać się z dziewczyna i o imprezach?

Ciekawy1 Pewnie:)))

Gość dadnmari
Mam takiego męża. ;) Ogólnie nie jest przystojny według przyjętych standardów, ale mnie się podoba. Poza tym ma świetny charakter. :)

Gość ciekawy1
Szkoda że ja nie poznałem takiej osoby..widać moja niska samoocena nie pozwala mi na bycie szczęśliwym..

Gość magdziua
kacper? śmieszne sebastian jesteś i trujesz tu od kilu tygodni o swoijej brzydocie i jakże pienym wnetrzu az zygac sie na ciebie chce:o

Gość magdziua
niska samoocena? jestes chujowy wiec nigdy nie poznasz nikogo nigdy! nie mam pojecia jak wygladasz ale jestes nudny jak flaki z olejem wiec nic dziwnego ze nikt cie nie chce.

Gość bazar to wstyd?
moja kuzynka ma niezbyt rpzystojnego chlopaka a sama jest abrdzo sliczna a kocchaja sie do szalenstwa juz wiele lat. Zreszta coz...gdy facet ma super charakter to nawet jezeli jest brzydki to po pewnym czasie przestaje byc dla nas brzydki tylko wrecz fajny, bo wyglad schodzi na drugi plan.

zgadzam sie z wypowiedzia powyzej.... chrakter liczy sie najbardziej! :)

Gość strzałka :)
autorze jak chcesz znaleźć dziewczynę to przestań szukać, daj się poznać jako człowieka, przyjaciela, wtedy poznane kobiety, które nie czują się od razu atakowane, bo chciałbyś tylko i wyłącznie związku, spojrzą na Ciebie inaczej, poprzez charakter a nie wygląd - tym zainteresuj :)

Gość ciekawy1
Tylko w jaki sposób skoro dla wszystkich jestem..gorszy?wciąż widzę odwracanie wzroku i słyszę komentarze jakże bolesne..naprawdę to nie dodaje wiary we własne siły..chciałbym być przyjacielem chciałbym słuchać wspierać pomagać..mam dobre szalenie wrażliwe serce które chce nieść pomoc ale..wszystko spala na panewce bo wszyscy i tak widzą jak wyglądam..

Gość ciekawy1
Nie wystawiam tu zdjęć więc proszę nie podszywać się bo to jest przykre..ktoś mnie obraża przykro mi ale każdy ma prawo tu żądać pytanie jeśli kogoś razi moja obecność może nie wchodzić na moje tematy proste

Gość pachnący skuks
facet wystarczy aby był trochę ładniejszy od diabła ważniejsze są inne cechy które powinien posiadać porządny facet, a sama uroda owszem może pomóc ale tylko na początku znajomości, potem to tylko przeszkadza, bo kusi wredne suki żeby go skosztowały

Gość gość
Już Starożytni twierdzili, że uroda jest odzwierciedleniem ducha i wynikiem błogosławieństwa bogów. Przez kilkadziesiąt lat życia zaobserwowałem, że ludzie nieładni, wręcz brzydcy są podli, zawistni, nie nienawidzą innych, złorzeczą, zazdroszczą i szkodzą. Niestety, ale tak było w 90% przypadków, które poznałem, w tym, że brzydki kobiety przeważały w zawiści. Przykro mi, ale unikam takich ludzi, nie potrafię zrozumieć ich postępowania.

Gość gość
wznawiam temat bo jest ważny :)❤️ Zachęcam do wpisów

Gość jajajajjajajajajaa
Wiesz.. to kobiety zazwyczaj mają gorzej, gdy są brzydkie. Kobieta brzydka ma gorzej w pracy, w miłości, w kontaktach międzyludzkich. Facet najczęściej nie zwróci uwagi na naprawdę brzydką dziewczynę, chociaż taka dziewczyna też ma szansę na miłość (gdy facet będzie dojrzały, pozna jej charakter itd). Wtedy też może ją pokochać. Od faceta zazwyczaj oczekuje się czegoś innego. Np tego, by był odpowiedzialny, dawał kobiecie poczucie bezpieczeństwa, oparcie w trudnych chwilach i by był po prostu mężczyzną :) Nie musi to być model z okładek - ja np takich nie toleruję. Kobieta częściej nie patrzy na wygląd. Zwraca uwagę poczucie humoru, pewność siebie. Jednak jeśli jesteś nieśmiały to też nic nie stoi na przeszkodzie :) Ja lubię normalnych facetów - nie muszą być piękni. Jest coś co przyciąga do kogoś - i nie jest to wygląd itd. Mówią, że to chemia ;) Więc powodzenia i życzę spotkania drugiej połówki.