Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi-

ubezpieczenie 7-cio letniego auta od kradzieży

Polecane posty

Gość vi-

ma jeszcze sens? Ktoś kradnie 6 letnie Focusy? Jak sądzicie - auto o wartości ok 20tyś teraz.

Gość jumak
foki to nawet za darmo nie wezmą, nie opłaca się

Gość vi-
7-cio, bo wcześniej było 6-cio ale się zorientowałam, że zaraz będzie 7-mio :) stoprocent pśp - no tak, straszny ze mnie debil, no szok. a masz cos do powiedzenia w temacie?

Gość allallla
kradna, kradna.

Gość zejdi
lepiej ubezpiecz od kolizji

Gość vi-
o korozji juuz obezpieczony. pytam powaznie - kradną?

Gość zejdi
ja bym ubezpieczyła od wszystkiego,od kradzieży też

Gość vi-
no też bym ubezpieczyła od wszytskiego i miała spokój. Ale nie mam akurat tyle kasy. Więc pytam czy odmówić sobie prezentu na gwiazdkę a wykupić ubezpieczenie od kradzieży czy raczej ryzyko,, że ukradną mi 7-mio letni samochód jest niskie?

Gość yuy4
w polsce najczesciej kradą stare auta .. Nowe rzadziej bo łatwiej je namierzyc policji ...

Gość zejdi
ja bym wolała bezpieczyć samochód...wolę dmuchać na zimne,ale ja juz taka jestem bojaźliwa...swoje samochody tez ubezpieczam w pierwszej kolejności bo w razie ukradną to zostanę z niczym,bo skąd wezmę kase na nowy samochód

Gość vi-
a na czym polega róźnica w "namierzaniu" nowego i starego auta. Kiedy auto jest jeszcze nowe a kiedy już stare?

Gość vi-
zejdi - rozumiem CIę - próbuję właśnie znaleźć balans pomiędzy strachem a rozsądkiem. mogę przecież ubezpieczać od kradzieży auto które jest nic nie warte, ale po co? dlatego pytam czy warto - bo bać też się trochę o niego boję - bo jakby co to skąd kasa na drugie auto - ale słyszałam, że złodzieje mają swój cennik marek i roczników i za mojego to się tak ze 3tyś płaci wiec chyba nie ma sensu sie narażać za taką kase

Gość zejdi
jak ukradną to na części,to na pewno złedziej nie poszukają..i auta też

Gość vi-
jedyne to w zeszłym roku ukradli mi z niego oryginalne kołpaki

Gość zejdi
hehe mi kiedyś też porwali kołpaki :D

Gość marrrtylka
Co do OC to polecam odwiedzić jeden z oddziałów CUK. Tutaj bez dodatkowych opłat mozna wybrać dla siebie odpowiednie ubezpieczenie. Tutaj obiektywnie porównują ceny polis. Polisy kosztują tyle samo co w danym towarzystwie bezpośrednio.

Gość przezornyubezpieczony
Sama musisz sobie odpowiedzieć czy ma sens :) Z tego co wiem to fordy nie są chodliwe wśród złodziei. Raczej auta z grupy VAG są zagrożone czyli Volkswagen, Audi, Seat :) Ze wzgledu na popularność a także dużo wspólnych części w samochodach poszczególnych marek tej grupy :) Zobacz sobie na stronce czy Ci się opłaca. Policz :) https://www.libertydirect.pl/libertyapp/kalkulator-OC-AC.html#Obliczenie_skladki