Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredensalka

Przedłużanie metodą japońską- w domu?

Polecane posty

Witam. Niedawno ścięłam włosy przed ramiona i wyglądam strasznie! Bardzo brakuje mi długich włosów, czuję się nieswojo i niekobieco. Myślałam o przedłużeniu włosów, tyle że większość metod jest bardzo inwazyjnych, a mi zależy na zdrowych własnych włosach. Na dodatek moje własne włosy są dość cienkie i delikatne. Czyatałam ostatnio i metodzie japońskiej-warkoczykowej. Wygląda to zachęcające, wydaje się nie mieć praktycznie żadnego wpływu na włosy no i łączenia chyba też wyglądają w miarę naturalnie. Co sądzicie o tej metodzie? Z tym że na początek szkoda mi kasy na drogie doczepianie u fryzjera. Najpierw wolałabym zamówić włosy przez internet i przeprowadzić ten "zabieg" w domu, oglądałam filmik instruktażowy dotyczący tej metody i chociaż jest pracochłonna to nie wydaje się być skomplikowana. Ale jakie włosy najlepiej kupić do tej metody? czym związać warkoczyk aby był najmniej widoczny? nitką?

Gość gość
Wlosy zwiazuje sie cienka gumeczka wrazie jakich kolwiek pytam prosze o kontakt na meila z mila checia odpowiem komarek90@interia.eu