Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zdradze mojego loginu

Odkrylam ze moja córa przesiaduje tutaj rowniez ,nawet znam nik :/

Polecane posty

JacekJ jak juz wspomnialam i ona o tym wspomniala, nie chciala i nie che nikogo zamartwiac swoimi problemami, takze napewno wstydzi sie tego ze niema bliskich znajomych,, i zyje w swoim wyimaginowanym swiecie opowiadając jak z kolezankaimi byla tu czy tam a tak naprawde jak czytalam byla sama samiutka gdzies, teraz tez teorytycznie poszla z "kolezankiami" do centrum handlowego , ale ja wiem ze ona sama poszla bo widzialam te dziewczyny zupelnie gdzies indziej gdy wracalam z zakupow

12skizto ja roozumiem o czym ty pioszesz doskonale ale bardzo zaniepokoila i wrecz zasmucila mnie jejj ta samotnosc, te zmyslanie na sile jakis wymyslonych kolezanek gdzie z kim idzie ,doką, a w prawdzie z nikim sie nie woduje, z nikim sie nie odzywa, niikt ją do siebie nie zaprasza,o sytuacjio domowej tez mizernie pisala, i sporo tego wyczytalam.Ale wiem, wsszyto w swoim, czasie, malymi kroczkami napewno wycisne z niej co jej od zawsze lezalo na sercu, i jaka jest prawda, ale corci nigdy nie powiem ze wiem to wlasnie poprzez jej wpisy na kafe.Cor takze mysli ze nie znam kafetrei i niech tak pzoostanie

Proponuję więcej empatii (wczuwania się w uczucia). Proponuję spędzać z dzieckiem więcej czasu (zabrać do kina, na spacer, na kręgle).

Ta opcja jest dobra. Uważaj tylko, żeby jej jakoś nie zawstydzić. Powodzenia :):)

Gość smak dobrego makowca
[zgłoś do usunięcia] nie zdradze mojego loginu----- ale masz fantazje:D

Gość ututututu
dobrze że moja mama nie korzysta z internetu :D w sumie to dobrą taktyke ma ta dziewczyna..ja przez to ze tak szczera byłam zostałam nieraz zjechana przez ojca zwłaszcza od góry do dołu jaka jestem beznadziejna no i ośmieszona przed różnymi znajomymi rodziców. No i dodatkowo uznana za psychiczną i wysłana do psychologa "bo jak sie można tak do ludzi

Gość ututututu
" jak sie można tak od ludzi izolować"

Gość venge.
a jeśli córka odczyta twoje wpisy? ..moze ona z braku laku pisze bzdety i nie traktuje kafeterii poważnie, bo tu raczej sami flustraci siedzą i albo kogos zjadą, zwymyślają, zmieszają z błotem... moze tylko ćwiczy pisanie na czas na klawiaturze?