Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Jak kobieta moze sie ponizyc by zdobyc faceta z kasa?

Polecane posty

ta kwestia jest bardzo ciekawa. kobiety jak tylko zobacza goscia przy kasie w ogole nie patrza na wyglad. takie pierdoly, ze musi pociagac, szanowac koncza sie szybciutko. zobaczcie ta liszowska. naprawde niezla. a zlapala jakiegos szweda! ktora jak wyglada? pewnie ledwo sie z nim dogaduje, szybko wzieli slub - co to kasa nie miala tu wplywu :)? nie dogaduja sie , chemia tylko z 1 strony. zal. tu macie do oceny: http://www.kozaczek.pl/img/i/89.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26879/jo627.jpeg

Nie wiem czego Ty chcesz, ale on mi się podoba i dziwię się jak on w ogóle ją chciał.

Gość 3465354346
Znasz ich knypku? Tak się składa, że Lisowska włada biegle trzema językami więc twoja teoria właśnie legła w gruzach. :classic_cool:

nie wydaje mi się, żeby akurat Liszowska cierpiała na braki finansowe, więc twoja teoria jest z dupy wzięta

Gość 3465354346
*Liszowska!

Jest cała masa brzydszych. Ja tam bym go brała, jakby był sympatyczny i zwracał na mnie uwagę. Skąd wiadomo, ze jest bogaty? (nie śledzę sprawy to nie wiem). A w ogóle to może ma jakieś UKRYTE walory i Liszowska je znalazła... ;)

Ja się dziwię, że on Liszowską chciał. Brzydka baba

zakochuje sie w kasie jego, czy jak? no bo dysproporcja w ich wygladzie jest ogromna. a charakter czlowieka ciezko poznac bez swobodnej komunikacji. to ponoc jakis bogacz ze szwecji.

Nadal nie wiemy, o jakie poniżenie Ci chodzi Wertyp.

Lomu - jestes jebniety. akurat jest bardzo ladna. po ciazy juz doszla do starego wygladu. a ten szwed to porazka :( zapuszczony w 3 dupy.

i nie pierdolcie, że jak ona mogła, itp. Połowa z Was tutaj jakby miała wybór to złapałaby kasiastego... bez hipokryzji, proszę.

To, czy jest ładna, to kwestia gustu Wertp - mi się nie podoba.

ponizenie takie, ze jest z nim ze wzgledow finansowych. to uklad, a nie zwiazek. prostucja w zasadzie. chyba ze ktos wierzy w bajki o milosci dla charakteru. choc tutaj przy roznicy jezykowej komunikacja jest bardzo plyciutka, wiec nawet go dobrze nie zna.

Prezesie nie wszystko na zewnatrz liczy sie . Jak bedziesz mial kiedys zone i usiadziecie w 50 rocznice slubu bedziesz mial w dupie to ze wyglada jak pomarancza , MILOSC zaslania wszystkie minusy

Gość liszowska ładna
?!?!?!?!? jakie z was cepy :O gdzie wy macie oczy?

Haadia - jestes szczera. tak jest. ja nawet powiem ze 90% jest takich lasek. wiem to po moich doswiadczeniach. nawet moja kuzynka jest z przy grubym lusiejacym gosciem. az nie chce mi sie z nim gadac. gos jest rok starszy ode mnie, ale zapuszczony, ma 2 chaty. ona nie pracuje ;)

ta angielski to kazdy zna w mniejszym czy wiekszym stopniu. ale mysli sie w jezyku ojczystym, ona po polsku, on po szwedzku. zeby to byl jeszcze anglik, to bym uwierzyl w komunikacja jako taka. gadali by w jego jezyku. a tak to smiech.

Idąc waszym tokiem myślenia to ludzie mający pieniądze powinni być wiecznie samotni. Związek z nimi to tylko i wyłącznie prostytucja...

Gejtyp przynudzasz 😴 Masz jakiś kompleks? bo ty pewnie ani kasy ani wygladu auta nie masz :D to nawet blachary nie przyciagniesz 🖐️

nie boj sie wertyp ona nie jest glupia,jakby sama kasy nie miala to rozumiem,poprostu sie zakochala i tyle,marna teoria,z reszta obalona juz :-D

lookrecja nikt jej nie obalil. ty jestes jeszcza nastalatka, zaraz zrozumiesz ze to co cie kreci to kasa, bo sama nie zarobisz za duzo, a swoje marzenia masz. dlatego uaktywni sie pasozytnicza natura kobiety. ten gosc ma kasy w chuj, skoro kupuje jej jakies fury za miliony. a ona aktorka zwykla, popularna ale nie bogata. teraz jest bogata. nie wierze, ze go kocha.

S co Cie to Wertyp obchodzi, go kocha? Ja nie rozumiem, jak można robić z siebie wieśniaka, jeżdżąc Golfem - najbardziej wsiowym samochodem w historii motoryzacji...

po pierwsze Liszowska to obrzydliwy babsztyl. Kijem bym nie tknęła. I dlaczego nie bierzesz po prostu pod uwagę, że łączy ich miłość? Kasa to tylko dodatek. Przed facetem z kasą nie trzeba się poniżać. Wystarczy ująć go swoim charakterem :):)