Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Jak kobieta moze sie ponizyc by zdobyc faceta z kasa?

Polecane posty

czasami mysle, ze kobiety faktycznie maja w genach dawanie tym bogatym, bo jak dziecko bedzie, to bedzie mialo przyszlosc. zobacz wojewodzkiego. taki smiec. ZERO. a caly czas jakies mlode laseczki.

Ale jakoś żadnej nie zapylił. Pomyśl o tym. Jedno seks i dupeczki, drugie związek. Piszesz źle o kobietach, ze dają dupy, a faceci to co?

moze jest bezpłodny, albo nie chce? przeciez te laski jak mu urodza to sa juz ustawione.normalnie by mu dupy nie daly. daja bo ma kase!

No i co? Boli Cię to? Niech się pieprzą jeśli chcą. Jeśli czerpią z tego przyjemność to ok, są dorośli nikt nikogo do tego nie zmusza. A taki facet? Kiedyś zrozumie co jest ważne, wyszaleje się i może być wspaniałym mężem. Wiesz zachowanie faceta do takiej do ruchania i takiej w której widzi przyszłość jest zupełnie inne. Dlaczego tak to analizujesz wszystko? też chciałbyś poruchać modeleczki?

Gość Samotny28l
Sam jesteś debil :D Ja tam swoje wiem

wodzianka akurat słaba jest :O powiem Ci, że niektórzy faceci to nawet bez kasy potrafią wyrwać konkretne kobiety. :):) ALE TRZEBA MIEĆ TO COŚ!

ja akurat czuje co innego. zreszta my tu mowimy o pociagu fizycznym, ktorego normalna kobieta nie odczuwa do 2. to pewnie przez ten pokaz ostatni.