Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhsjklalk

Bulimia-gdzie szukać pomocy

Polecane posty

Gość dhsjklalk

Mam bulimię, to mnie wykancza, czuje jak umieram z dnia na dzień...nie moge powiedziec bliskim, to by ich zabilo....tak wiec musze znalezc pomoc ale na nfz....i teraz pytanie gdzie mam tej pomocy szukać? jestem z warszawy....

Gość f;j,ki;lka
moze u lekarza rodzinnego najpierw? da ci jakies skierowanie do psychologa... albo od razu wal do psychologa z nfztu. bo w sumie nie wiem... ale skierowanie chyab nie jest potrzebne? musisz poczytac w necie. wspolczuje:( ale to jestes na dobrej drodze skoro chcesz walczyc i wyjsc z tego, trzymam kciuki 🌻

Tak jak wyżej radzono: lekarz rodzinny, skierowanie do psychologa albo psychiatry. Albo - jak nie masz odwagi - zacznij od telefonu zaufania i grup wsparcia dla osób z zaburzeniami odżywiania. Na stronie http://www.zaburzenia-ed.cba.pl/telefonyzaufania.htm są podane. Są tam też adresy ośrodków, poradni dla osób z zaburzeniami odżywiania.

Gość gość
Polecam Mentoring u Aleksandry Dejewskiej. Ona kiedyś chorowała na bulimię a dzisiaj pomaga innym. Mi pomogła. Była zresztą w pytaniu na śniadanie.