Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzywdzona...taka jedna

Potraktował Mnie jak śmiecia!!!!

Polecane posty

Gość Skrzywdzona....taka jedna
a teraz zaczerniłaś się idiotko?? idź z mojego topiku!! dlaczego się podszywasz?

Jest mi przykro że ktoś się tak ordynarnie podszywa :( nie dość że czuję się taka samotna, skrzywdzona to jeszcze jakaś idiotka udaje mnie na kafeterii :( Co ci to daje? co? jeśli o mnie chodzi to napisałam mu smsa może trochę przesadzonego, z wyzwiskami, ale uważam że należało mu się

Wystarczy zobaczyc na styl pisania....zawsze gdy ja pisalam...dawalam te kropki....pomiedzy innymi zdaniami... ...... wlasnie tak ..... wiec nie bedziesz udawala mnie nawet tym ze napisałam w nicku ... trzy kropki...wiec spadaj!!!

Smutno mi :( wrocilam do hotelu i nie mam tu nikogo..pustka ktora mnie dobija... :( bylam dzis po moje rzeczy ..zabralam je wszystkie ... Myslałam ze chcoiaz byly sie mna zainteresuje ale nie ...zostalam sama i teraz wiem juz ze on naprawde ma mnie gdzies...pewnie z tego kina tez nic nie wypali...:(

Gość hhhsss
autorko glowa do gory musisz nabrac sily i dasz rade ciezko ci tak cos napisac to musi wyjsc wewnetrzna sila i chec od ciebie idz po jakas pomoc od osrodkow po porade.masz ciezko ale za jaksi czas bedziesz z tego dumna pewnie ze sobie poradzials.ale na pewno to musi byc ciezkie moze pomysl po prostu nad jakism szybkim wyjazdem sezonowym bedzie i mieszkanie i zajecie i jakies pieniadze