Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelcia200

Próbowac czy nie?

Polecane posty

Gość ewelcia200

Znam takiego chłopaka od pół roku spotkaliśmy się pare razy i on nie daje mi spokoju tak sie zakochał a ja nie umiem go pokochac. On chce zebyśmy spróbowali jeszcze raz że miłość mi przyjdzie z czasem czy to jest mozliwe miał ktos podobnie?

Gość 3xp
a lubisz z nim spędzać czas? chcesz sie z nim spotykać,tęsknisz do spotkań? jak tak to PRÓBUJ! pół roku to krótko,chlopak ma racje że miłość może przyjść z czasem...ja nie próbowałam i teraz żałuje;( natomiast jeśli jest Ci całkowicie obojętny i nie obeszłoby Cię brak spotkań z nim to się nie zmuszaj

Gość nie można kochać
kogoś na siłę nie byłabyś szczęśliwa zapytaj go jakby w nim zakochała się dziewczyna a on by jej nie kochał co by zrobił ? Na PEWNO by z nią nie był więc niech i Ciebie nie namawia

Gość ewelcia200
Fajny jest i lubie go ale to troche za mało a co do spotkań to lubie sie do niego przytulać bo rozmowa nam sie zabardzo nie klei. Tzn on mówi że lubi mnie słuchać ale ja nie umiem cały czas mówić do siebie a on tylko odpowie aha albo coś w tym stylu . Wiem ze to nie powinno byc jakies decydujące ale mi sie wydaje że jak sie nie umie ze sobą rozmawiać to nie jest za dobrze dlatego nie czuje tego czegoś. No własnie pózniej można żałować

Gość ewelcia200
Chyba masz racje nie da sie byc z kims na siłe bo potem same rozwody jak nie ma miłosci to nie ma nic ;/ to jest takie głupie jak sie kogos kocha to on ma to gdzies a jak nas ktos kocha to jakos nam jest obojetny beznadzieja!

Gość 3xp
no trochę lipa ,że za bardzo rozmowy między wami nie ma, przytulanie się jest fajne,ale na samym przytulaniu długo się nie pociągnie...może on się boi otworzyć,a później się rozkręci

Gość lola22zślaska
moj byly tez byl zamkniety w sobie i co?? zostawil mnie nie odzywajac sie z dnia na dzien

Gość 3xp
masz racje totalna beznadzieja...ja miałam kilka okazji,ale nie wchodziłam w to głębiej, bo nie chciałam sie zmuszać i robić na siłę,mimo że też ich lubiłam,ale nie aż tak jak oni deklarowali...a teraz posucha nie ma okazji do poznania nowych i żałuje,że nie próbowałam...choć może nie warto?

Gość ewelcia200
A może lepiej byc z kimś kto nas kocha i sie pomeczyc przynajmniej wiedzac ze nam swinstwa nie zrobi niż sie uganiac za jakims debilem całe życie? No własnie lola22zślaska i duzo jest takich histori faceci potrafia byc bezczelni

Gość ewelcia200
3xp ja własnie tak samo paru takich decyzji załuje ale kurde nie da sie z kims byc jak niema chemi moze czasem warto poczekać chociaz ja juz sama niewiem ale jak rozmowa sie nie klei to jest naprawde lipa

Gość 3xp
no lipa...a im dłuzej się zastanawiasz czy warto w to wchodzić tym bardziej czujesz ,że to na siłę...nie doradzę Ci bo jak widać w tych sprawach mamy podobne dylematy

Gość toti90
3xp no mamy podobnie i bez sensu . ale dzięki : )

Gość ewelcia200
Dzieki za odpowiedzi