Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy można?*

bez miłości ma szansę?

Polecane posty

Gość czy można?*

jakie sa szanse ułożenia sobie życia z osoba której sie nie kocha? Pytam o taki związek z rozsądku. jestem z kims takim i bardzo ale to bardzo go lubie ale to nie miłość. zastanawiam się czy jeżeli zrobimy krok do przodu ( w sensie zaręczyn) to czy są szanse że nam się uda. może ktoś jest w podobnej sytuacji i ma doświadczenie?

Gość OnaiJa
Nie licz na to, taki zwiazek nie ma szans.

Gość i moj tak postapil
a co to jest milosc ? milosc nie istnieje moja droga, milosc to porzadanie,tesknota,fascynacja ktore kiedys przemijaja, jesli twierdzisz ze bardz bardz go lubisz, jesli jest prawdziwa przyjazn,zaufanie,czulosc i cieplo ktore umie ci dac to sa szanse,zalezy tez w jakim wieku jestescie, bo w wieku mladzienczym taki uklad raczej sie nie utrzyma ale jesli jestescie juz starsi albo po przejsciach to szanse sa i to duze, na szacunku i zaufaniu buduje sie solidne fundamenty

Jeżeli koleś jest w miarę zamożny, tak że nie musiałabyś się martwić przyziemnymi sprawami to taki związek się uda. Jeżeli nie, to babka na dwoje wróżyła

Gość analityczka +40
kasa nie ma tu znaczenia, to zalezy jakie wartosci wyznaje tych dwoje, czasami przyjazn,wsparcie,szacunek sa wazniejsze niz kasa, szczegolnie dla ludzi po przejsciach,po trudnych zwiazkach umieja docenic inne wartosci i wiedza ze kasa szczesia nie daje

Gość nigdy bym sie nie zwiazala
z kimś kogo nie kocham

Gość czy można?*
miałam na myśli fakt bycia z kimś na kim Ci bardzo zależy. Bycia z kimś żeby nie byc samotnym i żeby dawać i otrzymywać wsparcie. Zastanawiam sie czy taki układ jest w stanie przetrwac wiele lat, bądz kto wie może całe życie....

Gość czy można?*
nie jestem pewna, ale w wiekszości przypadków powodem łaczenia się ludzi w związki jest przeciez miłość.