Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoline887

Siłownia Drago Łukowska 1 Praga Południe - oszuści!

Polecane posty

Witajcie, chciałam podzielić się z wami swoim problemem w imieniu również wszstkich osób, które na tą siłownie uczęszczały. Tydzień temu wykupiłam karnet na Grouponie na siłonie Drago w Warszawie na Pradze Południe za 100 zł za 3 miesiące. Wejścia Open. Byłam na niej z 3 razy. Przed wczoraj pojechałam z nadzieją że poćwiczę poraz kolejny, a tu informacja na kartce na szybie: Siłownia zamknięta. Więcej szczegółów na stronie internetowej. Zajrzałam na strone a tam: zanowni Państwo Z przykrością informujemy iż w dniu dzisiejszym została wypowiedziana umowa najmu lokalu w którym znajduje się siłownia. Wypowiedzenie nastąpiło na skutek nadmiernego hałasu i licznych skarg od właścicieli lokali mieszkalnych znajdujących się nad bezpośrednio nad lokalem. Zapewniam że do 15 stycznia 2012 r będzie otwarty nowy lokal w tej samej lokalizacji i karnety państwa będą wydłużone o odpowiedni okres. Bardzo państwa przepraszam za zaistniała sytuacje i licze na wyrozumiałość. Mam nadzieje że spotkamy się w nowym klubie. Data otwarcia zostanie podana na stronie www. Jestem zdenerwowana, telefon rzekomo podany jest wyłączony, Czuję że ja i wiele innych osób tam uczęszczających zostało poprostu najwyraźniej w świecie oszukanych i stąd ta dziwna promocja na grouponie. Bo chcieli kase wyciągnąć od ludzi, bo wiedzieli że lada moment siłownie zamkną. Co w takiej sytuacji robić? Iść na policję? Czekać?

Gość luka13
Mam ten sam karnet i ten sam problem,

Gość miedzynarodowka 32666666666666
no ale w innym miejcsu bedzie o co ci chodzi?

Gość łowca błędów wszelakich
Poćwicz ortografię i gramatykę może zanim Ci siłownię otworzą. Może nawet z większą korzyścią będzie dla Ciebie. Bo dla czytających Twoje posty na pewno! 🖐️

Gość silownia drago
pozbierali od was na zalegly czynsz i zwineli zagle

Gość luka13
To tylko moja głupota, że ten karnet kupiłem, połaszczyłem się na magiczne słowo " niska cena " za którym zawsze stoi jakieś ale i haczyk. Ale trudno. Jeśli ktoś zaniża cenę swojej usługi, to nie oznacza że konkurencja wykonująca tą samą usługe z nas kroi, ale to że ta niższa cena to pruba wykorzystania naszej głupoty.

Czy potraficie czytać, że siownia zostanie otwarta ponownie ??? Tak szybko leć na policję, a na pewno powiedzą Tobie to samo co ja. Czy wszędzie każdy musi szukać jakiegos podstepu?

Gość biz
kinia i co otworzyli? :D Odpowiem CI na to pytanie - nie :)