Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fak fak fak

były i moje nagie zdjecia i filmy...

Polecane posty

Gość fak fak fak
lesny zostaw te czipsy grubachu :D

Gość hitsezonu
no tak robienie zdjęć czy filmów będąc w związku 2 lata to rzeczywiście takie dupodajstwo że hohooooo :O:O:O

Gość fak fak fak
a co do kasowania to nawet dziecko z przedszkola wie ze sa takie malutkie, sprytniutkie skrociki klawiszowe i nic nie zostaje w koszu :)

hitsezonu-Dla porządnych dziewczyn tak, a dla dupodajek to zapewne nie..

Nie wiem ale dla mnie zrobienie sobie intymnych zdjęc z osobą, która sie kocha i jest dwa lata nie jest niczym dziwnym. No ale jak ktos zyje w "trzepolandzie" to może pewnych rzeczy nie rozumiec. Albo najzwyczajniej w świecie zazdrościć...

fak fak fak-Ale nawet to idzie z kosza wyciągnąć...jest prosty program, co wyciąga z opróżnionego kosza

Pani Sekutnica- Tylko zauważ że to autorka ma problem, a nie ja... Gdyby stosowała się do kategorii "porządnych dziewczyn" to teraz tego problemu by nie miała...

Gość fak fak fak
lesny Teraz juz naprawde każdemu zaimponowałes;) jaaaa... takie cuda? takie programy? są? :D

Gość fak fak fak
leśny Ty masz duzo wiekszy problem bo moj sie niebawem zakonczy a Twoj zostanie dopoki ci nie zamkna w pkoju bez klamek. Sory.. takie zyciie

fak fak fak-Nie wiem czy wiesz, ale filmy w necie, takie które są ciekawe to krążą wiele, wiele lat... Tym bardziej jak widać ci twarz i twoje cycki. A jak masz jeszcze duże cycki to już masz pewne, że będą wiele lat krążyć.

Gość fak fak fak
lesnik no to mam szczescie bo nic w nich ciekawego:D

fak fak fak- Dla ciebie zapewne nic ciekawego, ale faceci będą trzepać na twoich filmikach, pewnie twój tata będzie zadowolony z córeczki.....

Gość fak fak fak
lesnik jak czytam Twoje wypowiedzi to kojarzą mi się z tekstami takiego mega zpsycholonego psychola....

Gość fak fak fak
A kiedy drgi leśniczku termin nastepnej wizyty u terapeuty masz?? naprawde wszyscy sie o Ciebie martwią:) 3maj się

Gość fak fak fak
Moorland może nie będę musiała ale dzięki za pomysł :D

Gość fak fak fak
dyby faktycznie to tak wyglądało bylibysmy siebie warci, ale niestety Ty jestes psychlem a ja nie jestem dupodajką:) buziaki

Gość aalbatroska
niezle swinie z Was faceci sory z was

Gość angeliffilth
a ja bym kogos na niego nasłała, masz jakichś kumpli? Zabierz mu komputer i idz z nim na policję, żeby bylo legalnie

Gość fak fak fak
angeliffilth dzieki za rade:)

fak fak fak - Naprawdę dziwię się reakcji innych. Byliście w stałym związku, kochaliście się, zakładaliście, że zawsze będziecie razem - to oczywiste, że sobie ufaliście. Po przeczytaniu tego co napisałaś samemu zacząłem się trochę martwić. Ponieważ łatwo mógłbym znaleźć się w analogicznej sytuacji. Moja już była dziewczyna mnie zostawiła i zdradziła z dnia na dzień po 3 latach związku. Teraz chciała by się ze mną przyjaźnić, a ja nie chce z nią utrzymywać kontaktu (bo próba przyjaźnienia się była dla mnie zbyt bolesna). Gdy ostatni raz próbowała się ze mną skontaktować rozmowa zakończyła się jej dużym zdenerwowaniem, krzyczeniem i frustracją. Mam szczerą na dzieje, że nie wpadnie nigdy na pomysł podobny do tego jaki miał Twój były.